nærhet


hun skjelver
ben og armer
helt ute av kontroll
hun kan ikke huske
sist hun kunne se seg selv
i speilet
uten å kjenne tårene presse på

Hun lengter etter nærhet,
en jente med så mye kjærlighet,
bare ikke til seg selv
hun vil føle seg levende
og elsket
men så fort
noen legger armene rundt henne
trekker hun seg tilbake
noe i kroppen hennes stopper
enda hun så sårt trenger omsorgen
og nærheten
hun blir forvirret,
det er er jo nærhet hun ønsker
hvorfor blir det da feil?
hun sitter igjen, liten,
nedtrykt
angrende
og med følelsen av og være
mislykket.
hold meg, vær så snill
hold rundt meg..

10 kommentarer om “nærhet

 1. På konkurranseoversikten.com finner du linker til konkurranser som gir deg en sjanse til å vinne premier som reisegavekort, iPad, speilreflekskamera, reiser og gavekort på klær! Velkommen innom konkurranseoversikten for muligheten til å være en heldig vinner!

  Liker

 2. fiin blogg ❤
  lyyst til å kommentere tilbake? ville blitt glad ❤
  hadde blitt driiiitglad om du ble fast leser på min blogg, har så få lesere for tiden!

  Liker

 3. stakkar deg du er bare ett barn unner deg ikke ha det slik da den tiden skal være den beste tiden i ditt liv jeg var som deg men etter 12 år er jeg fri har bipolar 1lidelse paranoid psykose angstlidelse og lav selvtillit men nå blomstrer jeg hold ut en dag får du det bra jeg har vært bra i 6år men eg måtte jobbe beinhardt slik som deg jeg har fått hjelp i hester,hunder katter og trening har du en hobby du brenner for prøv hent krefter og sett deg mål om noe du drømmer om så klarer du det en dag du er en vakker sterk og dyktig skiver du vil nå langt her i livet kan eg få mail adressen din jeg ønsker hjelpe deg og jeg synest du er nydelig klem fra voksen jente stå på du skal klare dette

  Liker

 4. unskyld meg hun skriver om livet så skriver dere stem på meg send meg en mail til min blogg og gjør ditt og datt kjerp dere

  Liker

 5. For et fantastisk dikt. Jeg kjenner meg veldig igjen i det, så på en trist, rar og underlig måte var det litt fint å vite at jeg ikke er helt alene når det gjelder akkurat det der.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s