Syteblogg vs Terapiblogg ?

Når jeg oppretten denne bloggen, var jeg helt klar over at jeg kom til å få mange negative kommentarer. For jeg vet av erfaring at blogging om psykisk helse er veldig omdiskutert.  Og det er helt okey det ! 🙂
Igjennom noen år nå, har jeg vært innom mange blogger og det har lært meg mye!! Men jeg ser også hvor frekke og usympatiske folk kan være, og det syntes jeg er synd. For det er ikke lett å åpne seg på en sånn måte, hele verden kan trossalt lese alt du skriver. Og når man først tørr og gjøre det ( om man er anonym eller ikke, spiller egentlig ikke så stor rolle) så blir det ekstra sårbart når du blir møtt på en negativ måte.
Men når det er sagt vil jeg også si at alle folk er forskjellige og vi kan ikke alltid være enige. Jeg respektere at noen syntes dette er en syteblogg, og at dere mener jeg er ute etter oppmerksomhet. Det er deres tanker, mens jeg mener og vet noe helt annet. Men jeg er absolutt åpen for diskusjoner rundt temaet.
Også må jeg jo takke alle fantastiske lesere, som kommer med støttende og oppløftende kommentarer, stoor takk til dere ❤

Noen av dere har sikkert merket at jeg har slettet noen  kommentarer .. det er ikke fordi jeg blir flau, lei meg eller sint. Eller fordi jeg ikke tåler negative kommentarer, det gjør jeg!  Men fordi jeg prøver å vise hensyn til andre som leser bloggen. Noen ting er veldig sårbare temaer og det finnes mange sårbare sjeler der ute. Alt jeg skriver tenker jeg nøye igjennom før jeg poster, jeg vil ikke trigge noen, og det håper jeg virkelig at jeg ikke har gjort heller. Så visst jeg ikke tror kommentaren deres trigger noen, blir den stående under innlegget uansett hvor mye piss du skriver 🙂
Vist jeg har slettet en kommentar dere gjerne skulle hatt svar på, eller lurer på noe som helst.. er jeg å finne her ; happypain@hotmail.no

Ihvertfall, det jeg ville fram til er at denne bloggen er ikke laget fordi jeg er ute etter oppmerksomhet eller en plass  i » rampelyset». Denne bloggen laget jeg pågrunn av to ting; for det første er det en slags «egen terapi for meg selv, der jeg kan slippe ut tanker og følelser og hendelser jeg ikke kan takle alene. Og for det andre at jeg håper at folk der ute som sliter med det samme som meg, kan forstå at dem ikke er alene og at de etterhvert kan finne hjelp i bloggen.

Q; Bruker du noen gang bloggen til å få ut noe inne i deg?

Bloggkyss fra M

 

 

10 kommentarer om “Syteblogg vs Terapiblogg ?

 1. Stå på jenta og bry deg ikke om hva andre skriver.
  Du er sterk, flink og har mye mot i deg, la ikke det forsvinne!
  God natt 🙂

  Liker

 2. kariannelyg:
  Skjønner, det er ikke lett. Har ikke vært lett for meg heller, derfor jeg har valgt og være anonym så langt.
  Husk at jeg alltid er her !
  Håper du finner ord på dine dypeste følelser, er ikke lett ❤

  Liker

 3. For det første må jeg bare si at det var et veldig bra innlegg !! Men jeg startet og blogge egentlig fordi jeg lekte meg med HTML endag jeg kjedet meg, fikk god respons så derfor fortsatte jeg 😉 Men jeg har ingen problemer med og dele føleleser men har ikke hatt behov for det enda, og jeg er fortsatt ganske ny på det blogg greiene 😛 Har liksom ikke helt bestemt meg for hva mitt bloggtema kommer til og bli.. Veldig fin blogg du har 😉 Fortsett sånn ;-D

  Liker

 4. jeg synes dette er ett fint innlegg,. jeg og bruker bloggen min til å få ut ting, og det synes jeg er grei måte å få det ut på.
  stå på videre 🙂
  stay strong ❤ e her hvis du vil snakke

  Liker

 5. © tony82:
  Tusen takk for hyggelig kommentar! 🙂
  Så fint og høre at du har fått god respons! det er mange som slutter pågrunn av lite respons.
  Håper du finner ditt bloggtema snart, og lykke til med blogginga 🙂

  Liker

 6. myonlyway:
  Takk skal du ha 🙂
  Syntes det er flott og høre at du har funnet en måte å «lufte» deg litt på!
  Stay strong ❤ du også, støtter deg fullt ut !

  Liker

 7. Jeg bruker bloggen min både for å kunne lufte tanker og følelser og for å få høre andres meninger. Når jeg skal ta vaskelige valg eller ike vet hva jeg skal gjøre eller det er noe jeg mangler erfaring om synes jeg det hjelper å høre andres meninger da det hjelper meg med å se ting fra flere synspungter 🙂
  Om det hjelper deg å blogge synes jeg absolutt du skal fortsette med det, hva som hjelper deg er mye viktigere enn hva andre folk mener.
  Keep up the good work !:)

  Liker

 8. Marlene:
  Så utrolig flott å høre at du klarer å bruke bloggen til noe positivt! 🙂
  Tusen takk, alt godt med oppløftende kommentarer.
  Stå på jenta mi !

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s