Det var noe som slo meg idag!

Da jeg kom hjem fra samtalen med behandlerene mine idag var det noe som slo meg; hvorfor ikke gjøre noe snilt mot meg selv idag?
Hva pleier jeg å gjøre når jeg er veldig langt nede? Jo, jeg skriker, slår, gråter og skader meg. Jeg stenger meg inne og hater meg selv. Så jeg har prøvd å straffe meg selv, på alle mulige måter, kanskje jeg for en gangs skyld skal belønne meg selv? For at jeg ikke har gitt opp enda? At jeg forsatt er et menneske av kjøtt og blod!
Når livet dit er et reint hælvette for og si det sånn, så er det SKIKKELIG vanskelig og unne seg selv postitive ting.  Det er faktisk så vanskelig at det sjeldent faller meg inn..  Det trenger ikke være store tingen, se en film, kjøp deg et blad eller få noen til å ta en ryggmassasje på deg. DU fortjener det.

Idag skal faen meg jeg gjøre noe snilt mot meg selv !

Så jeg laget meg Oreo milkshake, og det var supergodt!

Jeg må innrømme, at det ikke så delekat ut, men når jeg hadde tatt den første slurken ble jeg helt forelsket 🙂

 

Det finnes jo tuusen forskjellige oppskrifter på denne gode saken, men dette brukte jeg ;
4 store spiseskjeer med vaniljeis ( store vil si stoooore)
8 Oreokjeks
Noen dl tinelettmelk OG noen dl sjokolademelk ( dette ser du etterhvert, spørs hvor mye oreo-smak du vil ha)
Kremtopp (vist du vil)
Sjokoladesaus ( vist du vil)

1.Putter oppi vanilje-isen og sjokolade/lettmelken oppi blenderen eller noe lignende.
2. Deler opp oreokjeksene, og legger de oppi blenderen.

Vist du vil kan du da toppe glasset med litt krem og sjokoladesaus.

Som jeg sa kan det se litt ekkelt ut, men er super digg!!

– Happypain

 

 

 

2 kommentarer om “Det var noe som slo meg idag!

  1. Jeg synes du har et VELDIG godt poeng, og jeg synes også at dette gjelder ALLE 😀
    Du fortjener å av og til skjemme deg selv bort litt, og om det er en dag på spa, storshopping, eller å rett og slett bare nyte en milkshake, så er det supert 🙂 Man trenger ikke de store tingene for å «belønne» seg selv 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s