Hvem er egentlig happypain?

Mange av dere lurer på hvem jeg (happypain) er.
Dette er en anonym blogg, og det kommer den nok til å være en stund fremover. Kanskje en gang vil det endres, men akkurat nå er det ikke identiten min som er viktig. Det er hva jeg og andre for ut av blogging.

Jeg skjønner at dere lurer hvem som sitter bak skjermen og deler all denne info’en til hele verden, så skal svare på noen spørsmål som er stilit på kommentar og e-post som dere lurer på. ( Legger ALDRI ut ting dere ikke vil, som personlige brev om ting dere sliter med, hjelp og råd)

Er historiene/innleggene du skriver helt sanne? – Alt jeg skriver på denne bloggen er 100% sant, og det kommer det  alltid til å være. Ellers ville enten jeg eller andre fått noe ut av bloggingen.

Kan du beskrive deg selv med 3 ord? – Sympatisk, spontan og sær!

Hvorfor opprettet du denne bloggen? – Jeg har skrevet litt om det før, men tar det gjerne igjen! Denne bloggen ble opprettet pågrunn av to ting ; Jeg bruker den som egenterapi, når jeg trenger å lufte ut tankene mine og ikke har noen å snakke med. Og for å hjelpe andre mennesker der ute å forstå at de ikke er alene, og forhåpentligvis hjelpe dem litt.

Er du ikke redd for å poste så mye privat på bloggen?  – Er litt skeptisk, det skal jeg innrømme. Er vel en av grunnene til at jeg har en halvveis anonym blogg, en blogg blir jo aldri helt anonym. Men jeg tror og håper at folk som leser bloggen min er voksne nok til å respektere mine erfaringer og meninger/følelser. Vist jeg hadde vært for skeptisk hadde jeg ikke gjort det.

Får du mange negative kommentarer? – ( Dette har jeg også skrevet litt om i et tidligere innlegg, men gjør ingenting!) Når jeg opprettet denne bloggen var jeg fullstendig klar over at jeg kom til å få negative kommentarer, men det gjør ikke noe. For temaene jeg skriver om er veldig omdiskuterte.  Og det har faktisk ikke vært så mange negative kommentarer, tro det eller ei. Jeg sletter aldri negative kommentarer ( vist de ikke kan virke triggende for andre lesere, da jeg gjør det for andres trygghet)

Hva har du opplevd/gjort som har gjort deg psyk? – Dette har jeg tenkt å skrive et innlegg om senere, jeg må bare vurdere hvor mye jeg skal skrive, og hvordan jeg skal skrive det. Uten at det blir for mye, eller for lite! Jeg føler absolutt ikke press over dette, så ikke tenk på det 🙂

Tror du at du noen gang kommer til å bli frisk?  – Jeg håper av hele mitt hjerte at jeg blir frisk, men tvilen er veldig stor. Men gjør alt jeg kan for å klare det! 

 

– Happypain







16 kommentarer om “Hvem er egentlig happypain?

 1. Du vet jeg alltid heier på deg happypain, stå på og ikke la negative kommentarer få deg til å slutte å blogge! du hjelper ikke bare deg selv men så utrolig mange andre rundt deg.

  Liker

 2. Håper alt ornder seg for deg! Men jeg lurer på en ting; Kan du si hva du heter eller blir det FOR personlig? ^^

  Liker

 3. Jeg synes det er kjempebra du skriver om tankene dine, du hjelper andre ved å fortelle om deg selv. Du er verdt mye som menneske. Alle sliter med sine egne problemer, men følelsen er den samme. Trist.
  Jeg bruker også min blogg til terapi, og det fungerer kjempebra. Når jeg er lei meg, skuffet, eller føler meg alene kan jeg skrive om det, også forsvinner det. Lykke til videre! Vi gir ikke slipp på det å se solnedgangen, soloppgangen, stjernene, trærne, blomstene, havet, fiskene, fuglene og alt det andre livet har å by på fordi noen vil oss vondt. Vi er sterke og holder ut. Hver dag!

  Liker

 4. isole:
  Tusen takk for utrolig fine ord! kjente det varmet godt i hjertet ❤ Bloggen din skal absolutt leses, jeg skjønner at du har opplevd mye motgang i livet ditt selv og kanskje vi tilogmed kan veksle erfaringer.
  Igjen takker jeg for den flotte kommentaren din, den gjorde veldig godt. Stå på jente, du ser sterk ut!

  Liker

 5. Kjempefine svar, happypain !<3
  Jeg digger bloggen din og den har hjulpet meg masse !!
  Du skriver de riktige tingene og jeg er rett og slett enig i alt du skriver ! =D
  Håper du har fått mailen min og at svaret er på vei.. =)
  Du/vi må bare stå på, så klarer vi det !! Bare hold ut ! <33
  Mange klemmer fra meg ;*

  Liker

 6. Irene…:
  Hei vennen! jeg så akkurat mailen din, og skal sette meg ned å svare på den 🙂 Må bare si at jeg respekterer deg veldig mye, og syntes du er utrolig sterk! uten at jeg skal gå noe mer innpå det her, vi tar det på mailen ❤
  Tusen takk for fine ord, og jeg vil si at jeg er veldig glad for mailen, og ønsker deg masse, masse lykke til! ❤ så pratas vi! vi skal holde ut sammen ;*

  Liker

 7. Du skriver så bra selv om det er triste hendelser. Jeg skjenner meg sånn igjen i det du skriver. Jeg er blitt en ivrig leser på bloggen din. Det er som om du vet mine tanker uten at vi har møttes. Som om du vet hvordan jeg har det uten å kjenne meg. Kan du ta kontakt per epost. Jeg vil gjerne bli kjent med deg også dine få gleder du har i hverdagen.

  Liker

 8. lise:
  Takk Lise. Egentlig trist å høre at du kjenner deg igjen i det jeg skriver, for de unner jeg ikke min verste fiende. Men litt fint å vite at man ikke er alene?
  Du har ikke oppgitt noe e-post? Så får ikke skrevet til deg, men min er: happypain@hotmail.no 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s