Spesielle øyeblikk#1

Det var en varm dag i juli, solen stekte og på himmelen var det ikke en sky og se.
Jeg satt og svettet på en krakk utenfor en bensinstasjon.  Det var sikkert 30 varmegrader, men der satt jeg med langarma genser og bukse. Jeg var skamfull, følte meg liten og utstøtt fra samfunnet.
Jeg gjorde alt jeg kunne for å skjule arrene,  arr som beviser min kamp mot smerten.
Det gikk folk ut og inn av bensinstasjonen hele tiden, gutter og jenter, menn og damer. Og alle hadde shorts, t-skjorter og skjørt. De glante rart på meg, og hvisket seg imellom. Men jeg bare latet som jeg ikke brydde meg, selvom det stikker langt inn i hjertet.
Plutselig kommer det en gutt ut fra bensinstasjonen, han går i shorts og t-skjorte. Jeg lar blikket gli over kroppen hans. Jeg ser store og dype arr på armene hans. Jeg blir overrasket, det er første gangen jeg har sett noen andre enn meg med arr( utenom på film,data)
Jeg får lyst til å gå bort til han og gi han en klem. Han snur seg og ser på meg, han smiler men øynene er noe av det tristeste jeg noen gang har sett.. Jeg nøler litt, men drar opp armen på genseren og viser han armen min.
Vi holdt blikk-kontakt i kanskje 10 sekunder, men det føltes ut som 10 minutter.
Jeg har aldri følt at en person forstår meg så godt, selvom vi aldri snakket sammen..– Happypain

12 kommentarer om “Spesielle øyeblikk#1

 1. likte bloggen din. det er så fint å se at man ikke er alene med å ha det tungt, stå på! sliter selv med psykiske problemer, så vet godt hvordan du har det… ❤
  xx

  Liker

 2. Var kjempe fint skrevet. Er det «oppdiktet» eller sant? 🙂
  Var i alle fall rørende, og noe man ikke leser og ikke bryr seg om i alle fall.
  Lykketil med skrivingen, du er flink 🙂

  Liker

 3. Gripende fortalt.Ønsker deg alt godt videre og at du kommer deg ovenpå igjen.Det er både godt å trist å se andre som har ting til felles.Godt fordi en da vet at en ikke er alene om å ha det vanskelig,vondt fordi en ikke unner andre den smerten..
  (jeg er ikke selvskader,tenkte smerte generelt,følelsemessig)

  Liker

 4. vanskeligtema:
  Tusen takk for oppløftende kommentar og fine ord!
  Er sant at det er godt å finne trøst i andre som føler/opplevd det samme.
  Vondt å høre at du ikke har det bra 😦 Jeg håper deg alt godt, og må bare si lykke til! Jeg heier på deg! Stay strong ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s