Skjønner du?

Hjertet slår fortere og fortere i brystet.
Pulsen øker, kjenner den dunker under huden.
Knærne er godt plantet opp til ansiktet.
Kroppen skjelver, og er helt ute av kontroll.
Tårene presser på bak øynene.
Blodet renner nedover leggene
Jeg skriker at du skal stoppe å plage meg,
at jeg ikke takler deg lenger.
Jeg føler meg alene, forlatt og hjelpesløs.

Kan du skjønne at jeg noen ganger bare gir opp alt? At jeg gir blankt faen i alt, og gjør drastiske ting for å holde ut? At smerten blir for stor, den tar over kontrollen. Jeg blir helt forsvarsløs, nummen.

-happypain

10 kommentarer om “Skjønner du?

 1. Trist innlegg 😥
  Skjønner at du vil gi opp noen ganger, gjort det selv og, men jeg håper virkelig du klarer og kjempe imot, for du virker som en fantastisk person synes jeg!
  Fin blogg forresten ❤

  Liker

 2. Noen ganger er det så vondt å lese innleggene dine. Ikke fordi jeg opplever og føler _nøyaktig_ det samme som deg, men fordi du skriver på en sånn måte at man må lese «mellom linjene». Du gjør det på en måte lett å tolke det på sin egen måte – og da kan «hvem som helst» kjenne seg igjen – og det er DA jeg synes det er vondt, for det minner meg om mine tanker og følelser. Men det er også da man har skrevet en knallbra tekst 🙂

  Liker

 3. Bra skildret, man blir så desperat fordi man ikke vet hva man skal gjøre med smerten så man kutter seg eller noe annet dumt D;
  Klem fra meg

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s