Lille, lille lykkepille

Lille, lille pille.
kan du fjerne arrene i min sjel?
kan du hjelpe meg?
å sette ord på min smerte?
min usikkerhet
min redsel
min ydmykhet
min skam
min trang til å slutte å puste?
jeg vet det er en drøm,
at det er for mye å forlange
men,
det er lov å drømme, ikke sant?

– Happypain

7 kommentarer om “Lille, lille lykkepille

  1. Uffda» piller til besvær,som kan i værste fall ødelegge mer enn det de reparere,bivirkninger som gir varige skader vet jeg alt for mye om.piller for ditten og datten humøret til enn vær pris setter tankene mine i spinn,ha fortsatt en god dag videre…

    Liker

  2. Skjønner hva du mener med piller sellom jeg ikke bruker så mye av dem sellom legen sier jeg må, m en jeg mener at uannset om man bruker piller så lurer man seg selv å blir mer syk av det fordi når du slutter med pillene er man seg selv igjen så man lurer rett å slett seg selv å andre spessielt seg selv.
    Sv; Tusen takk for kommentaren å du skriver utroligt bra selv å jeg liker bloggen din utroligt godt 🙂 ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s