Smertehælvette

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en varm armkrok. En som kunne holde rundt meg og si at alt kommer til å ordne seg. Jeg vil føle meg omfavnet og elsket. Jeg vil kjenne hodet mitt heve seg etter brystkassen din. Jeg ville kjenne lukten av parfymen din, og høre pusten din i ørene mine.
Jeg skulle ønske folk kunne se smerten jeg føler. Jeg skulle ønske psykisk smerte var mer lik fysisk smerte. Tenk om jeg kunne tatt en operasjon og alle smerter var borte? Eller fått medisiner som fjernet alt det vonde i livet mitt.
Jeg skulle ønske det «bare» var fysiske smerter, de er så mye lettere og forholde seg til.

er det ingen som ser smerten i øynene mine?

Ingen som hører meg skrike om hjelp?

Jeg skulle ønske jeg kunne våkne opp en morgen uten å gråte.
Jeg skulle ønske jeg klarte og puste uten at det gjorde vondt.
Jeg skulle ønske jeg kunne spise hva jeg vil, når jeg vil.
Jeg skulle ønske at å løfte en arm, ikke var en anstrengelse.
Jeg skulle ønske jeg slapp og ødelegge kroppen min.
Jeg skulle ønske jeg slapp og såre.

– Happypain

19 kommentarer om “Smertehælvette

 1. huff jeg føler med deg. Jeg er psykis syk selv, sliter med angst, depresjoner og selvskading. Jeg er her for deg, selvom du ikke vet hvem jeg er. Men om du har lyst til og prate, få ut noen av tankene dine om en som vet hvordan det er må du ikke være redd for og ta kontakt til meg på hysj.victoria@hotmail.com
  Still meg spørsmål på spørsmålsrunden min?? Jeg vurderer også en blogg av dem som stiller meg det beste spørsmålet. http://vifj.blogg.no/1302902408_sprsmlsrunde.html#comment

  Liker

 2. først å fremst, til Susanne&Sophie og Emma Rovik!
  denne jenta sliter psykisk, det leser dere på høyre siden litt lengre opp ->
  å at dere skriver stakkar å vise medfølelse er helt greit, men når dere er på sånne blogger ikke skriv «kommentere tilbake?» for hadde dere mere å si om dette så kanskje hun hadde kommentert til dere også en gang!
  men nå over til deg happypain.
  synes det er sykt trist det jeg leser, å sender varme tanker til deg i kveld!
  for jeg veit at det ikke er lett å slite psykisk! dette er noe du selv ikke har noe godt av 😦 skulle ønske du hadde hatt det mye bedre.
  klem fra meg 🙂

  Liker

 3. Nå vetche eg heilt koss du har det, å ka så e grunnen te kfr du e så leie deg. Men eg sjenne te følelsene så du beskrive. E utrolikt vanskelikt når du føle deg aleina å iche har någen så fårstår koss du har det 100%. Bra skreve 🙂

  Liker

 4. Jeg sliter litt psykisk og… men og sa sliter jeg fysisk og.. det er vaerre fysisk en psykisk… trur ikke du vet hva fysisk liding er for noe..

  Liker

 5. Til personen over meg: Må si du er nokså ignorant, hvis du overhodet har noen som helst annelse om psykiske lidelser vet du sikkert at psykisk smerte kan for et menneske føles like ille som fysisk smerte.
  Til happypain: Kjempe trist at du føler det sånn, men jeg håper virkelig en dag at alt blir bra for deg. ^.^

  Liker

 6. Helt enig – skulle ikke finnes psykiske lidelser/smerter! Enig med deg Ida – Stefania var fryktelig ignorant! Til Stefania: Ta en titt innom bloggen min og..
  Happypain: Si fra om du vil snakke =) Og god bedring =)

  Liker

 7. Jeg skulle ønske jeg kunne blåse på slik at alt det vonde og såre forsvinner. Følelsen av å være alene, sårbar og sliten er tung. Desverre er det lite jeg kan gjøre. Det er flott at du skriver og jeg håper det hjelper deg. Både fysisk og psykisk smerte er vondt på to helt ulike måter, men det kan være like forferdelig.
  For mange blir det bedre. Mange finner livsgleden og gnisten igjen. Jeg håper du finner din.
  Sender deg mange varme tanker i natten.

  Liker

 8. psykisk smerte er ufattelig vondt og vanskelig… men husk, det er ikke umulig å komme seg gjennom det selv om det virker sånn ❤ jeg vet selv at det hjelper ganke lite å si dette, men jeg er bombesikker på at du er en flott person og at det er flere enn du tror som bryr seg om deg. håper virkelig at du klarer å få det bedre etterhvert. varme klemmer ❤

  Liker

 9. jo du skriver veldig bra men vet foreldrene dine hvordan du har det?jeg er mamma selv og hadde mine døtre gått gjennom noe slik måtte de fått hjelp..jeg selv slet sånn når jeg var på din alder med både selvskading og selvmordsprøving..helt utrolig jeg er her i dag!!derfor så burde du få hjelp til tankene og følelsene dine før denne deprisjonen går for alt for langt!!første steg erog snakke med foreldrene dine om dette..og om de ikke vet det så må jeg bare riste på hode og det er synd at foreldre ikke tar seg nok tid til barna sine til og kunne hjelpe dem!!du kan kan ta dette på mange måter men vit at jeg skrev dette ikke for og såre deg men rett og slett for åpne opp øynene dine litt..du har hele livet foran deg ..du burde få hjelp så du kan leve happy som andre tenåringer!!

  Liker

 10. føler med deg og ønsker deg alt godt! Selv er jeg for tiden så heldig å «bo» hos kjæresten min så når jeg har det vondt kan han være der og holde rundt meg, ikke alltid, men ofte. Han har jo sine problemer han også, men er godt å være to om ting. Håper du kan få den hjelpen du trenger så du slipper å føle det så alene. Har vert der og ønsker meg absolutt ikke tilbake for å si det sånn.

  Liker

 11. Uff :-/ Men det er veldig sant da, egentlig litt dumt også. Det hadde vært mye enklere om det lyste psykisk smerte ut av folk, på samme måte som de som har en annen sykdom som kreft for eksempel. Psykisk smerte er like dødlig, hvis det ikke blir behandlet så. 😦 ❤

  Liker

 12. jeg har ekstreme fysiske smerter etter en helt knust kropp i en dramatisk ulykke,tro meg det var lettere med depresjonen da jeg jeg kunne ha bedre dager en være lenket til gulvet da morfinet ikke hjelper jeg er fanget ikke smerter mistet livet mitt

  Liker

 13. Anonym:
  ååå, det hørtes helt forferdelig ut.
  Håper virkelig at smertene gir seg etterhvert, det fortjener du virkelig.
  Skjønner at når du har depresjoner i perioder, så er det mye enklere. Det skjønner jeg utrolig godt.
  Ståå på, ikke mist motet! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s