Litt mer om «Happypain» – Spørsmålsrunde

Mange har spurt meg om liten spørsmålsrunde, så her er den. Har fått mange spørsmål, og veldig takknemmelig for omtanken!
Dette er spørsmål om psykisk helse, og helt random ting. 

Hvorfor kaller du deg happypain? Jeg kaller meg happypain, fordi jeg i utrolig mange år har latet som alt er bra og ikke tørt og vise den egentlig meg. Så jeg har på en måte vært «happy» på utsiden men på innsiden er det fullt av «pain».

Hvilke helsepersonell har du til behandlere? – Akkurat nå har jeg en psykolog og en familieteraput?(er faktisk ikke helt sikker på hva h*n er). Og driver og blir kjent med en psykologspesialist. Jeg syntes alle er flinke på sine områder.

Har du problemer med å se sex på tv, eller lese/snakke om det etter det du har opplevd?  I starten var det veldig vanskelig å forholde seg til sex. Både på tv, ukeblader og snakke om det. Men nå har jeg et mer vanelig forhold til det, såklart vist jeg ser sex på tven så er det første jeg tenker på overgrepene. Men det er ikke så ille som det var. Absolutt til å leve med.

Hvem er dine yndlingsband/artister? – Evanescence, Marilyn Manson, Hinder, Red, Adema og Drowning Pool

Hvordan er det egentlig å få så mange e-poster fra folk som sliter, når du sliter selv? – Det er det veldig mange som lurer på. Jeg syntes det er utrolig godt og kunne være til støtte når andre trenger det, da føler jeg meg verdt som menneske. Selvfølgelig er det vondt å lese historiene deres, men det gir meg også inspirasjon til å forsette å blogge, vist det virkelig kan hjelpe folk!  Vist det å lese historiene deres fikk meg enda mer deprimert, hadde jeg aldri tilbudt meg. For det første; da hadde jeg ikke klart og stole på mine egne føleleser og meninger, og da hadde det ikke hjulpet dere noen ting, og for det andre; så vil jeg ikke dra meg selv enda lengre ned. En av grunnene til at står opp av senga hver dag, er fordi jeg vet at det er folk der ute som stoler på meg.
Jeg er jo ingen fagperson, men jeg er person med mye sympati, og som forstår hva dere føler.

Har du noen sære ting med deg selv? – Gjett om! Jeg har veldig mange ting som er sære ved meg.Kan jo nevne et par. 1) Jeg MÅ sitte på høyre side av bussen, ellers for jeg heelt hetta.. da må jeg rett og slett gå ut av bussen igjen.
2) Jeg kan sitte flere timer på en benk på et senter eller på en cafe, og bare fantasere hva folk som går forbi meg tenker, hva de liker å se på tv. Om de noen gang har hatt det sånn som meg, eller om de har kjærste, om de har mistet noen i familie i en bilulykke, ja you name it.
3) Og jeg kan ikke spise etter 19.30, det tillater jeg ikke meg selv, rett og slett.

Jeg har veldig problemer med selvskading, blir veldig fort trigget, blir du? – Ja, blir egentlig det. Det er jo helt klin umulig å komme unna. Helt dagligdagse ting minner meg om det. Ukeblad, kutt strømutgiftene, jeg skal bare skjære grønnsakene. Eller å skjære opp kjøttdeig, det minner meg sykt om selvskading. Eller se mitt eget blod, fra for eks skrubbsår. Andres blod pleier å gå greit.
Det er egentlig ingenting vi kan gjøre med det, må bare bite tenna sammen egentlig. Tøft, men sant. Ønsker deg masse lykke til!

Hva er dine fem yndlingssanger? – åå, den er vanskelig! det kan være forskjellig fra dag til dag egentlig, humøret spiller også en stor rolle. Men må si ; Worthless – One less reason, Evanescence – Hello, Adema – Immortal, My Heroine – Silverstein og The gift – Seether ❤
Happypain

11 kommentarer om “Litt mer om «Happypain» – Spørsmålsrunde

 1. Anonym:
  Det er veldig sant. Noen ganger trøster det meg, andre ganger blir jeg mer deprimert. Men så er det så vanskelig å ikke høre på trist musikk, når man er langt nede ;/

  Liker

 2. Liker svarene dine veldig godt!!
  du svarer på en kjempe bra måte!
  men blir så irritert på dem kommentarene som det står «kommenter tilbake» vis dem vil ha kommentarer så IKKE skriv sånn.
  Bra skrevet 🙂

  Liker

 3. Distur er ett ganske bra band som burde absolutt høres, papa roch, Breaking benjamin, devour av shinedown (som og e veldig bra)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s