Mørket har lagt seg

Som dere ser har mørket lagt seg igjen utenfor vinduet mitt, og jeg kan klappe meg selv på skuldren og si » du kom deg igjennom denne dagen og». Men jeg klarer ikke å slutte å tenke på at det kommer en dag imorgen også, som antagligvis kommer til å være like lang og smertefull som idag.
Jeg tror «olelykkøye» har glemt hvor jeg bor, han har nemelig ikke vært hos meg på altfor lenge.
Krysser fingrene for en litt søvn i natt!

Tenkte jeg kunne anbefale dere en film i samme slengen.»Vann til elefantene» Se traileren her

Jeg liker best thrillere, grøssere og action. Men denne filmen var virkelig bra, og satte tankene mine i spinn.
Grunnen til at jeg egentlig ville se filmen, var fordi Robert Pattinson har hovedrollen i filmen.
I starten virket den utrolig kjedelig, men etterhvert ble den både spennende og trist.
Den anbefales på det sterkeste fra meg.

– Happypain

16 kommentarer om “Mørket har lagt seg

 1. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i deg, og slik du har det nå er slik jeg hadde det da jeg var like gammel som deg. Dette høres kanskje helt håpløst ut når jeg sier det, men jeg vet det hjelper: Innstill deg heller på HVORDAN du kan få dagen din i morgen til å bli bra. Kanskje du ska finne på noe med familien, eller med venner. Eller kanskje bare det å gå en tur er til god hjelp. Innstill deg heller på hva du skal gjøre for å få dagen til å bli bra, i stedet for å tenke: Hvordan skal jeg klare enda en dag. Som sagt, det høres kanskje helt lamt ut i dine ører. Men jeg snakker av erfaring, og det hjelper. Din innstilling er det eneste som kan hjelpe deg til syvende og sist, selv om det noen ganger trengs hjelp for å endre den! Lykke til 🙂

  Liker

 2. Kristine:
  Tusen takk for oppløftende kommentar!
  Trist og høre at du har følt det samme, for det er virkelig ikke godt i det hele tatt.
  Flott og høre at du har det bedre nå, og at du har bearbeidet dine følelser og handlinger.
  Syntes bloggen dere skriver er veldig interessant, tror den kan hjelpe mange folk der ute.
  Stå på! (:

  Liker

 3. Jeg har planlagt å se den 😉 Etter hva jeg har hørt er den kjempefin.
  Du er flink, og stå på! ❤ 🙂

  Liker

 4. Najs! Jeg så ett par utrolig bra filmer her om dagen, liker samme genren som deg faktisk =)
  sv: Takker for utrolig koselig kommentar på min blogg. =)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s