17 kommentarer om “Ukens sitat/motto; Uke 16

 1. Huff, ja det har du rett i. Prøver så godt jeg kan hver dag. Ikke like lett.
  Føler det er så mye jeg skulle gjort før jeg dør, så mye jeg ikke har prøvd enda, så mange steder jeg ikke har besøkt, så mye god mat jeg ikke har smakt, så mange hyggelige mennesker jeg ikke har møtt.
  Det verste nå er egentlig å rydde opp en masse ting som skulle vært USAGT og UGJORT fremfor sagt og gjort, når du nærmest tenker på å kutte ut halve vennegjengen så er det vel lov å tenke meg om hva jeg egentlig tenker med, med tanke på at det er min egen feil at ting er noe vanskelig mellom meg og enkelt nå. Håper jeg med tiden før gjort opp med det, før jeg dør, eller før en av de en dag skulle forsvinne.
  Samtidlig som det også er mye kos og gøy jeg ikke har fått oppleve enda i livet, spessielt med tanke på at jeg har nærmest stengt meg selv og «beskyttet» meg fra resten av den skumle og slemme verdenen i nesten 10 år nå…

  Liker

 2. …:
  Det prøver jeg og, men det er som du sier faen meg ikke lett!
  Kjenner igjen tankegangen din der ja, man vil så gjerne få opplevd alt før det er forseint.
  Er en knallhard jobb og få tilbake livet som det var, både når det gjelder venner,familie og hele livet generelt.
  Hørtes vondt og dystert ut dette her, vil ønske deg masse masse lykke til. Og håper du for det du vil ut av livet ditt, for det fortjener du virkelig.
  Klem happypain

  Liker

 3. tenk om du blir syk så sier legen du har uker max måneder igjen leve,det fikk en jeg kjenner,så fort kan livet være over

  Liker

 4. Anonym:
  Det er utrolig forferdelig det og, ikke misforstå meg!
  Men psykiske lidelser er like ille, for meg er det å ligge i fosterstilling i et hjørne og skrike av smerte like vondt.
  Kondolere så mye, trist og høre! 😦

  Liker

 5. Hei 🙂 Har lest bloggen din en stund, men dette er min første kommentar.
  Jeg var bare nødt til å kommentere det du har kommentert rett ovenfor her, fordi jeg rett og slett blir litt sjokkert. Du mener at psykiske lidelser er like ille som å få beskjed fra legen at du skal dø?
  Hvordan tror du det er for den personen å få vite at du bare har noen mnd igjen å leve?
  Jeg kan ikke skjønne hvordan du kan sammenligne det en gang. Du kan selv velge om du skal leve eller død. Du har et valg, det har ikke denne personen. Ja, psykiske lidelser er ille – men jeg må ærlig si at en slik beskjed er enda verre. Du kan ikke si at det er like vondt, for du har vel ikke opplevd dette før?
  Psykiske lideleser noe man kan bli frisk av – det er ikke alle sykdommer som er sånn.
  Beklager hvis det ble litt rotete, men håper du forstår hva jeg mener :))
  I så fall, stå på!!

  Liker

 6. Anonym:
  Heisann anonym! jeg skjønner veldig godt at du reagerte! fordi her er det noen slettende kommentarer, så det blir litt misforståelser 🙂 og jeg mener absolutt ikke at psykiske lidelser er noe verre enn og å vite at du har en mnd igjen å leve.
  Håper du forstår, for noe sånt ville jeg aldri skrevet, ble litt kleint med disse slettende kommentarene.
  Men tusen takk for kommentar, og koselig at du leser bloggen 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s