Livet ditt er kun et øyeblikk av evigheten

Jeg får ganske dårlig samvittighet av å tenke på det. Livet ditt er jo rett og slett bare et øyeblikk av evigheten.

Det var en ting som slo meg når jeg våknet idag, jeg har så lenge jeg kan huske syntes livet mitt går så utrolig treigt. At livet mitt aldri gikk framover, at jeg stod bom fast i gjørma for å si det sånn. Men jeg er jo faktisk lev så lenge at jeg er halveis til over 30 år.
Det er egentlig helt sykt å tenke på, jeg blir rett og slett deprimert av det. Har jeg virkelig brukt så mye av livet mitt til å være deprimert? Hver dag skjer det ulykker og tragedier rundt om i verden. Folk blir drept, får sjukdommer, mister noen de er glad i, eller kanskje blir lammet for livet.
Og her sitter jeg, og bruker opp livet mitt på å deppe, skade meg selv og i stor grad issolere meg. Jeg føler meg skikkelig egoistisk.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s