Det var en gang..

Det var en gang en jente som alltid følte seg annerledes en alle andre. Hun følte seg ekkel, motbydelig og rar. Hun kunne se seg selv i speilet og lure, var det virkelig henne hun så i speilet?
Denne jenta, med så mye omsorg og kjærlighet. Hun sa aldri hva hun følte eller opplevde. Hun levde i sin egen lille verden, helt utestengt fra resten av verden og samfunnet.Levde hun egentlig? Eller bare eksisterte hun? Helt usynelig for resten av verden.Hun bår på en smerte så stor, at ingen kan forstå hvor smertefullt hun hadde det.
Hun tilhørte ikke jorden, hun hørte ikke til her. Hun ble plassert her ved en feiltagelse, hun ba ikke om å leve,  men hun hadde ikke noe valg. Var det ikke urettferdig?
Denne jenta VAR meg, denne jeg ER meg.

- happypain

17 kommentarer om “Det var en gang..

 1. mycket bra skrivit, kan bli spännande läsa din blogg i fortsätningen, mins en sak, all neggativ kraft man ger sig själv kan vändas till en posetiv kraft, tänk på vad stark du kommer bli då, 😀 de fina finns i menniskor ikke på utsidan, lycka till med bloggen.

  Liker

 2. Jeg kjenner meg igjen så alt for godt! Jeg pleier også å si at det ikke er meningen at jeg skal være her, at jeg ikke passer inn, at jeg er feilplassert og at det beste for alle rundt meg hadde vert om jeg var død, mange blir sure, men sannheten er jo at det er sånn jeg føler det og selv om folk rundt meg reagerer med sinne så er det ingen som prøver å gjøre noe med det. Man føler seg så alene og så glemt at det er nesten umulig å ikke bare gi opp…
  Likevel, det som ikke dreper gjør en sterkere, så smerten vi bærer på i dag kan vi kanskje bruke til å hjelpe noen andre om 10 år, det er i allefall en del av drømmen min ^^

  Liker

 3. kinam:
  Jeg syntes det er veldig flott at du tror på en relgion! det tror jeg nemmelig er viktig, selvom jeg ikke klarer det selv.
  syntes bloggen din har et veldig viktig budskap, som jeg håper flere der ute tar til seg 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s