Vi må lære og gi litt faen!

Når vonde tanker og følelser tar overhånd, er det en liten lettelse og kunne synke ned i sengen, trekke dynen over kroppen og ta frem et nemi-blad.
Det føles litt godt å kunne lese om en person som gir litt faen i alt. Og gjør det hun vil og føler, hun blir på mange måter et forbilde. Jeg skulle ønske hun levde i virkeligheten, og hvem vet? Kanskje det finnes en sånn person her i verden. Jeg tror at det og gi litt faen i ting, kan være en positiv ting. Da mener jeg ikke at du skal drite i familien din, venna dine eller livet ditt. Men gi faen i om du ikke klarte å fullføre joggerunda de. Gi faen i om noen baksnakker deg, gi faen i om du klarte og snuble på et offentlig sted.

Gi faen i hva folk syntes om deg, vær deg selv og stolt av det ! Ikke la noen ting stoppe deg.
Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, jeg jobber knallhardt hver dag for å ikke høre på hva smerten prøver å få meg til å gjøre.

Fuck deg smerten! jeg hater deg mer enn ord kan beskrive..

- happypain

 

20 kommentarer om “Vi må lære og gi litt faen!

  1. Vet du hva? dette var noe jeg trengte å lese nå, du har helt rett. Man burde bare prøve å gi litt faen i enkelte ting, og bare være oss selv. Fikk opp øya litt ved å lese dette, takk.

    Liker

  2. Du har så rett, men det er alikevel vanskelig å ikke bry seg om hva andre synes for enkelte. Jeg har blitt ødelagt av mennesker som elsker å dytte andre ned i søla, derfor har jeg litt problemer der :/

    Liker

  3. Så sant 🙂 Er ikke alltid man får det til, men det er utrolig deilig når man faktisk klarer å drite i frekke kommentarer og slikt! Bra skrevet! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s