Aaaargh!

Jeg blir så utrolig sint når jeg leser artikler som denne.
Lasse(24) ble helt etterbarberingsvann over hele seg, for så å bli satt fyr på. 
Antagligvis fordi han var homofil.
Jeg kjenner det bobler inni meg, hvordan i all verden er det folk oppfører seg?
Har virkelig ikke samfunnet kommet lengre enn dette?
Kanskje jeg skal gå og sette fyr på en som hetrofil da kanskje?
De er da vanelige mennesker, hva så om du er homofil, hetro eller bifil.
Jeg har ikke ord for hvor sterkt jeg hater mennesker som dømmer folk for legningen!!

Artiklene om saken kan du lese her.

ååh, jeg får så vondt av han! 😦

- happypain

18 kommentarer om “Aaaargh!

 1. Herregud!! Hva er det som skjer, hvordan kan folk gjøre sånt som dette!! uff uff Nå ble jeg skikkelig skuffa!!! Fy F*** allså!! åhh blir så forbanna Stakkars!!
  Henriette

  Liker

 2. Åh fyyyyyy faen :O Nå fikk jeg veldig stort behov for å komme med en evig lang rekke av alle de styggeste ordene jeg kan, men.. Det hjelper ikke Lasse! Og – seriøst? De har kun bedt om 10 mnd (MND!!!! Han skulle hatt flere ÅR!!!) fengsel for mannen som gjorde det?
  Det er bare så tragisk. At det ble gjort i det hele tatt er tragisk i seg selv, men fordi han er homofil? Hva er problemet til folk som er så redde for mennesker med andre legninger, at de gjør sånn?

  Liker

 3. missanxiety:
  Helt enig, blir fly forbanna jeg altså.
  Jeg kan ikke engang forestille meg hvor stor smerten til lasse var, og sikkert er!
  Sånne folk burde virkelig få mer enn 10 mnd, helt enig!!
  Homofile er ikke noe mer farlig enn alle andre, skjønner meg virkelig ikke på folk lenger jeg..

  Liker

 4. Ganske crazy sak, med en gang jeg så den tenkte jeg at det var en idiot som skulle lage nytt jack-ass-show… så feil kan man ta!
  Det jeg mener er, en skal ikke skue hunden på hårene, altså, homofile trenger ikke være jævler, det finnes homofile jævler, men det betyr ikke at alle er det. Bra skrevet, viktig tema! Du er utrolig flink. Også, tusen takk for den flotte kommentaren på bloggen min, den varmet mer enn sola i dag!!! =)

  Liker

 5. kjetilrj:
  Veldig enig med deg. Det er akkurat som det finnes jævler blant alle, mens noen ikke er det.
  Tusen takk for støtten =)
  Og bare koselig med kommentaren!

  Liker

 6. Fader ass! Jeg blir så utrolig sint og lei meg av å lese slikt! De har like rett til å bli respektert som hetrofile! Som du selv sier; hva om DE hadde blitt satt fyr på fordi de er hetro? Høl i hue! Fuck de, som gjorde det! Nå som vi er i 2011 burde vi ha kommet såpass langt syntes jeg ass…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s