Press

Jeg kjenner et stort press, som gjør veldig vondt.
Jeg føler at alle sier og tenker; kom igjen! kom igjen nå, du er snart frisk. Det er bare litt igjen, så er du frisk!
Nei, jeg er ikke snart frisk! Jeg føler at jeg ikke kan være meg selv, at jeg må late som jeg er den jenta som vises på utsiden, den som smiler og svarer høfflig.. at jeg ikke kan være den jenta som skriker sårt om hjelp. Dere skulle bare vist hvor mye jeg må anstrenge meg for å komme igjennom hver dag, for å ikke bryte sammen. Dere skulle bare vist hvor stor smerten jeg bærer på hver dag er. Dere skulle bare vist at jeg står på kanten av stupet.
Vær så snill, ikke press meg. Ikke nå, jeg er ikke sterk nok. Jeg takler det ikke.
Dere må hjelpe og respektere..

- happypain

20 kommentarer om “Press

 1. Det gjør vondt å ikke få være seg selv og slitsomt og hele tiden måtte spille skuespill for alle rundt deg, men kanskje hvis du slutter å spille og lar folk se den virkelige deg, så vil kanskje også folkene rundt deg forstå bedre og ikke mase sånn?
  Det vil gå bedre for deg eller hvert, og du kommer til å bli frisk til slutt. Det tar tid å komme seg ut av, men det er mulig hvis du ønsker det 🙂 Stå på, for du klarer det hvis du vil, men det tar tid… Ikke la andre komme i veien for deg ❤

  Liker

 2. Hei, jeg kjønner hva du mener. men det er litt vansklig å forstå, jeg går jo ikke igjennom det samme :/ men bare stå på, og ta deg den tiden DU trenger! 😀
  Ps. veldig bra blogg!

  Liker

 3. helt enig med «bare meg..»
  dette er noe du å bare du klarer, ta i mot den hjelpen du trenger.
  for hjelp trenger alle en gang i blant, å bare over hør det presset.
  for du har den tiden du selv vil bruke selv om den kanskje blir lengre en planlagt.
  så har jeg trua på at du kommer ut, men den tiden kan være lang dessverre 😦
  klem fredik

  Liker

 4. Jeg føler på en måte med deg.. Jeg føler det akkurat sånn.. Det skal ikke være lett å ha det så vanskelig.. Derfor er det godt å ha noen rundt seg som er der for deg på godt å vondt..
  Selv om du ikke kjenner meg, så er det bare å snakke til meg, gått gjennom en god del jævlige ting selv.. Så om du vil ha kontakt å snakke om ting så er det bare å kontakte meg på ; silje-ch@hotmail.com 🙂
  Håper du blir bedre : )) ❤

  Liker

 5. Jeg vet ikke helt hvordan du har det, eller hvor mye det er, men jeg går nå litt i det samme, alle presser og presser, og du vet selv at du ikke er klarer eller at du trenger litt mer tid, noen ganger hjelper det og snakke med en venninne, men det er ikke alltid like lett og få sakt noe, eller forklare slik at de forstår deg, det er vanskelig for dem som ikke har vært gjennom det, til og forstå hva du mener! og det gjør det enda vanskeligere for oss/deg..

  Liker

 6. Det verste med presset, er den dårlige samvittigheten du får av å ikke leve etter deres forventninger. Men du må ikke være redd for å stå frem sånn du føler deg. De kan ikke forvente at du skal bli frisk over natta, det er en laang prosess. ❤
  Jeg setter pris på bloggen din, søte deg. Du skriver så mye meningsfullt og bra, og det gjør sterke inntrykk av sannheten ❤

  Liker

 7. falt:
  Helt enig, og skamfølelse er så vondt ;/
  Tusen takk for varme ord, det gjør godt i hjertet 🙂 Blogging er virkelig en god «luftekanal» noen ganger. Utrolig glad for å høre at du setter pris på bloggen min, det inspirer meg til å forsette å hjelpe både meg selv og andre folk der ute.
  du er sterk vennen ❤ stå på =)

  Liker

 8. Jeg sliter også med psykiske problemer, og det har jeg gjort ihvertfall 10 år, om ikke lengre. Jeg ble mobbet i over 12 år, vil ikke nevne hva som ble gjort men de som lurer kan ta kontakt på janetopus@hotmail.com, selvfølgelig ble jeg mobbet uten grunn. I mange år gikk jeg og bar all smerten inni meg, og de få gangene jeg sa ifra, eller ba om hjelp, ble jeg ikke hørt. Jeg sliter med skamfølelse pga selvskading og selvtorturering. Selvbildet mitt er fryktelig lavt og hele 4 ganger har jeg prøvd å gjøre slutt på alt, uten hell. Nå etter minst 10 år hvor jeg har bedt om hjelp, har jeg endelig fått. Men skamfølelsen, selvtillitten, skyldfølelsen er der ennå. Bloggen din er utrolig inspirerende for meg og sikkert alle andre som har det vanskelig. Du er sterk! Du er ett stort forbilde! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s