Jeg savner deg

hun kysser han
svakt på munnen
han ser henne inn i øynene
hun føler hånden hans
gli fra magen og opp til hofta

jeg savner pusten din i øret mitt
den deilige parfymen din
den uforglemmelige latteren din
og dine trøstende klemmer
jeg savner deg

du er alltid i tankene mine
jeg skulle ønske
jeg kunne forandre fortiden
at jeg kunne oppklare
alt jeg ikke fikk sagt
jeg savner deg

– happypain

 

// <![CDATA[
// distributed by http://hypergurl.com

23 kommentarer om “Jeg savner deg

 1. Jeg skjønner godt hva du mener med bloggen din, den er veldig åpen og legger ikke skjul på noe. Det er supert at folk får se hvordan folk som ligger helt på bånnen har det, slik at det ikke blir fjernt og rart. Jeg kjenner meg igjen i alt du skriver om. Jeg kjenner det også. Det er bra å få ut følelser. Men du må ikke drukne deg i sorgen. DU VET hvordan det er å være på bånnen! Du må finne små lyspunkter og LEVE PÅ DEM! Det gir liv, og ikke bare sorg. Men fremdeles: Supert at du snakker ut om all tabuen 😀 Digger folk som får det ut! 🙂

  Liker

 2. Det var et fint dikt:)
  Liker veldig godt åpne »terapiblogger». Har hatt en selv på min mørke tid, men den er slettet. Har selv problemer, og vet hvordan det er å være helt nede, og slite med å komme opp. Men jeg har funnet noen lysglimt i tunnelen her og der, og fanget dem med en hov. Men det med mye viljestyrke om å ville bli bra igjen. Ting skal ikke alltid være lett, og det er litt dumt når du trenger snarveier, og trær å klatre på når flodbølgen kommer.
  Flott blogg, skal følge deg videre! – stor klem fra Hege!

  Liker

 3. VackerBlogg:
  Det gjør jeg også. Litt godt å se at du ikke er alene, og at det finnes «lys i tunnelen» selvom man ikke føler det selv.Er veldig godt å ha en sånn blogg, men har selv vurdert og legge den ned. Har sletten den en gang, men måtte opprette den igjen. Fordi jeg har blitt så avhengig av å lufte tankene mine et sted.
  Er en knallhard jobb å jobbe med deg selv, og veien til å bli bedre. Håper du får den hjelpen du trenger og fortjener<3 din bloggen skal også følges.
  Stor klem fra meg 🙂

  Liker

 4. Solveig:
  Utrolig godt og høre at du liker bloggen min! det betyr mye for meg, og inspirer meg til å forsette å bloggen. Tusen takk for fine ord, og at bloggen min kan hjelpe deg på noen måte. Håper du får den hjelpen du trenger og fortjener, og ønsker deg alt godt.
  Legger til at jeg tar imot historier og ting folk har på hjertet på e-post. Og jeg svarer alltid så fort jeg kan. Som jeg sier til alle jeg er ikke noe fagperson, men har opplevd mye og har stor symapati. Vist du vil så send meg veldig gjerne en mail,gjør godt for meg å vite at jeg kan være til hjelp og støtte når noen trenger det. Så kan du jo velge om du vil bruke din e-post eller en anonym en, og jeg legger aldri ut noe folk sender meg. Det blir bare hos meg, vist det ikke står klart at jeg kan dele det med bloggen.
  happypain@hotmail.no
  stå på ❤

  Liker

 5. Jeg fikk seriøst tårer i øynene 😦 Trist men nydelig skrevet! ❤ Som sakt så er jeg fast leser og alle innleggene dine går dypt innpå meg :/

  Liker

 6. Så utrolig fint skrevet! Du har skrevet det selv? Så fantastisk! Du skal ikke vurdere en karriere innen skriving da? 🙂

  Liker

 7. Linn:
  Tusen takk for fine ord! jeg har skrevet det selv ja, og det varmer med sånne kommentarer 🙂
  Jeg har tenkt på det, men vi får nå se.
  Ha en superfin kveld ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s