My pain is real

Jeg skal ærlig innrømme at det har vært utrolig tøft i det siste. Smerten har vært veldig stor, og jeg har måtte ta meg fryktelig sammen for å ikke knekke sammen. Jeg har jobbet så hardt jeg kan for å virke oppegående, glad og fornøyd. Det sluker mye av energien og lisvlysten min. Det er vondt å ikke føle seg forstått, det er faktisk helt jævlig i lengden. Jeg har sårt savnet noen å snakke ut om følelsene mine, jeg tror det er fordi jeg ikke har hatt så mange samtaler med behandlerne mine. Forstår jo nå hvor avhengig jeg har blitt av å snakke om følelsene og tankene mine. Jeg må liksom tømme meg litt, før begeret blir for fullt og det renner over, å smerten blir for stor til å bære og jeg gjør noe dumt og drastisk.

Hjertet dunker hardt i brystet, og det brenner i hele magen. Det gjør så vondt at jeg må legge med ned i fosterstilling
og skrike av smerte. Jeg skulle ønske jeg kunne svelge et plaster, og all smerten ville være borte. Tenk om en liten operasjon kunne fjerne alle minner, følelser og smerte. Men sånn er det altså ikke, den er på innsiden og sitter spikret fast i brystet mitt.
Det er så fryktelig vondt at man ikke får gjort noe med det, du kan ikke se eller ta på den, men den er der. Absolutt hele tiden, i større eller mindre grad.

– God natt alle sammen, happypain

19 kommentarer om “My pain is real

 1. Du er flink til å skrive! Og en utrolig bra blogg 🙂 Håper det går bedre etterhvert med deg! Sliter litt jeg også til tider, utrolig slitsomt, sluker jo all energi og motivasjon. Jeg kommer nok til å titte innom bloggen din, for bloggen din interisserer meg!
  Godnatt 🙂

  Liker

 2. Får en dårlig følelse i magen min når jeg leser at du har det så utrolig vanskelig. Er liksom ikke helt rettferdig.. Men du får prøve å holde ut og tenke positivt før du gjør noe du vil angre på. Du er en utrolig flink blogger, så stå på! 🙂

  Liker

 3. Ville kontaktet noen du kan prate med, ser ut som du trenger det og det kan hjelpe deg 🙂

  Liker

 4. føler med deg ❤ huff trist at du har det så vondt 😦 Hvis det er noen trøst så føler jeg meg også helt elendig.
  Natta håper du får en bedre dag i måren!
  klem

  Liker

 5. Du er en så utrolig bra blogger, og jeg skjønner ikke hvordan du klarer det! Jeg aner ikke om hvordan du kan ha det, men du uttrykker at du har det helt for jævelig. Men du må si fra til meg, vi kan snakke på msn! Jeg kjenner klumpen komme i halsen når jeg leser det du skriver, du er helt utrolig sterk!

  Liker

 6. Hørtes ikke noe særlig ut. Hvis du trenger å snakke er det bare å si ifra! Er her selvom vi ikke kjenner hverandre. Håper du får en fin helg og fortsett å stå på<3

  Liker

 7. Jeg ønsker deg alt godt, og håper at du kan få ordnet opp i tankene. Følelsen av å gå å ha det forferdelig på innsiden, og ikke kunne vise det til de rundt deg gjør skikkelig vondt. Men jeg ønsker deg virkelig alt godt!

  Liker

 8. mudprinsess:
  Er så vondt å ha det sånn! 😦 sender deg masse varme tanker ❤ skulle gjerne holdt rundt deg nå!
  ha en så god helg som mulig, klem.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s