Klin umulig!

Da var dagen over idag og. Noe som er utrolig deilig! er godt å kunne klappe seg selv på skuldren og tenke at jeg kom meg igjennom denne dagen og. Men gleden varer ikke lenge, for jeg vet at imorgen kommer det en dag til som er like jævlig som den andre. Men jeg prøver å tenke positivt, men det er fader meg ikke lett!
Alle har vel vært borti og ligge våken om natten fordi man gruer seg, bekymrer seg, angrer, har skyldfølelse eller kanskje gleder seg? Når du gruer deg, eller har det vondt er det utrolig vondt å ligge våken. Man for liksom ikke gjort noe med det, og jeg ligger og vrir meg i flere timer før olelykkeøye kommer en liten tur til meg!
Jeg har mest lyst til å skrike og hyle av smerte, slå hodet i veggen og slå meg bevistløs så jeg kan få noen minutter uten smerte..

God natt alle sammen! håper dere får sove godt alle bloggvenner ❤
– vi blogges imorgen, happypain

14 kommentarer om “Klin umulig!

 1. Off, det er trist å høre 😦 er ikke greit å ligge våken så lenge når man har lagt seg, spesiellt ikke når man er full av tanker og følelser.
  Håper du får sove godt, klem ❤

  Liker

 2. Dette skal du klare, du kommer deg gjennom den vanskelige tiden. Selv om det kan ta lang tid, og livet ditt kommer til å bli prega av det, så en dag kommer det til å bli bedre, det håper jeg av hele min sjel, hele mitt hjerte. Jeg håper det vil bli bedre for deg! 🙂 Stå på!<3

  Liker

 3. Exhausted:
  Det er så utrolig irriternde;/ også blir man så sykt trøtt! er helt forferdelig..
  Uff, håper du får sove etterhvert,og at du kanskje kan få en annen medisin ❤
  Stor klem fra meg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s