Enda en uke over!

Jeg kjenner det er en stor lettelse for meg at helga er over. Er det ikke rart? For noen år siden var mandag det verste jeg visste, og jeg forgudet helgene. Men nå har helga bare blitt en forlengelse av uka, flere dager jeg må igjennom. Helgene er ekstra vanskelige da jeg ikke har samtaler med behandlere, jeg har rett og slett blitt avhengig av det. 
Helgen er liksom bare et stort spørsmålstegn. Kommer jeg til å være her til neste samtale?

Jeg skulle ønske det fantes et ord som beskriver hva jeg føler. Som kunne fortelle hvor vondt det er på innsiden, at det kjennes ut som noen drar en kniv fram og tilbake i brystet på meg. Som kunne beskrive hvordan det er å miste selvkontrollen, og ikke stole på sine egne valg og beslutninger. Som beskriver hvor mye jeg ønsker fred, og at jeg kunne gitt alt for det.  Som kan beskrive hvordan det er å sitte igjen med minnene fra overgrepene, som flasher opp i hodet hele tiden som en film. Hvordan det er å hate seg selv så intenst, å hate hver eneste millimeter av kroppen din. 
Jo foresten det er ett ord, ubeskrivelig. 


Håper alle bloggvenner for en god natts søvn! og en god start på uken imorgen tidlig.
-happypain


8 kommentarer om “Enda en uke over!

 1. Veit hvordan du har det! Er mest emotanker som kommer ut i bloggen min og, bare at jeg skriver om dem på en måte som gjør at folk tror jeg kødder…

  Liker

 2. Du er så sinsykt flink til å skrive, du klarer liksom å beskrive det du føler på en måte så vi lesere føler så utrolig med deg. Får håpe at alt ordner seg ❤

  Liker

 3. Du er så flink til å skrive kjære deg ❤
  Jeg må også si at jeg missliker helegene på grunn av at jeg også har blitt helt avhengig av disse behandlerne. Ikke at jeg snakker med dem hver dag, men jeg vet at de er der hvis jeg skulle trenge dem. Men i helgene, så er de ikke det. Da er jeg on my own. Skummelt. o.o

  Liker

 4. Jeg hater også helger, ingen snakker med deg og planer fremover stopper opp litt fordi ingen er på jobb.
  I natt forresten så var det ingen som sjekket om meg på avdelingen, jeg føler meg usynelig som om de ikke bryr seg lenger.
  Dessuten så glemte sovemedisinen min så det ble en tårevåt og lang natt.
  Hvordan har det gått med deg i helgen?
  Klem exhausted

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s