I en fengselcelle

Jeg føler at jeg sitter i en fengselcelle. Utesperret fra omverden. Helt alene, usynelig og ubetydelig. Jeg vil bare ha fred fra den forferdelige smerten som river og sliter i meg på innsiden. Som tar fra meg valg og verdier, som gjør meg til en svart liten klump som ikke takler verden utenfor soverommet. Som må se blodet renne for å holde seg i livet, som juger til de som betyr mest for å skåne de. Som må sulte seg for å kjenne kontroll. Som gruer seg hver gang hun går ut av døren. Som helst bare vil ligge i sengen, sovne og aldri våkne igjen.

-happypain

15 kommentarer om “I en fengselcelle

 1. Jeg skjønner også veldig godt hvordan du føler deg, føler jeg 😦
  Igjen så vil jeg si at jeg føler med deg, og at jeg er her for deg om det skulle være noe. Ingen fortjener å være alene om noe her i verden.
  Klem fra meg.

  Liker

 2. Jeg liker ikke når du har det sånn ://
  Håper alt vil bli så mye bedre med deg, en gang- for alltid!!!
  Føler med deg og tenker på deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s