Lett og godt!

Jeg har aldri vært noe for kokos. Syntes det er tørt og seigt rett og slett. 
Men igår kjøpte mamma inn en ny yoghurt, som var med smaken kokos. Nysjerrig som er jeg er måtte jeg smake, jeg trodde ikke at jeg skulle like det. Men det var faktisk veldig godt! Yoghurt er noe jeg spiser hver dag, fordi det er så enkelt å få ned. Samtidig som jeg ikke får den metthetsfølelsen.

Kokosyoughurten har ihvertfall fått plass i kjøleskapet mitt!
Denne må dere gi en sjangse. 

– happypain

9 kommentarer om “Lett og godt!

  1. Skal begynne å holde meg til yoghurt merket LGG da den inneholder aktive bakteriekulturer som er bra for magen 🙂 Men enig i at yoghurt er godt og lett å spise. Er f.eks. veldig glad i biola både yoghurt og drikke 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s