Lost control

Denne sangen beskriver så utrolig godt hva jeg føler akkurat nå..

Life has betrayed me once again,
I accept some things will never change.
I’ve let your tiny minds magnify my agony,
and it’s left me with a chem’cal dependency for sanity.

Yes, I am falling… how much longer till I hit the ground?
I can’t tell you why I’m breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?

I’m coming to an end,
I’ve realised what I could have been.
I can’t sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask,
I admit I’ve lost control.

-happypain

12 kommentarer om “Lost control

 1. Utrolig fin sang ❤ Skjønner at den og andre sanger er til hjelp for å sette ord på følelser, bruker musikk selv ❤
  Klem fra meg (:

  Liker

 2. Hei, takk for masse fine kommentarer på bloggen. Jeg har lest de fleste/alle innleggene på bloggen din nå. Jeg har noe jeg gjerne vil si, men det er vanskelig.
  Jeg begynte å bli depressiv for 4 år siden. Jeg har hatt soveproblemer siden jeg var liten, og var veldig usosial. Rundt da begynte jeg og få venner… Ett år tideligere brant hjemmet mitt ned… Natt til første juledag. Klokken 4-5. Alarmen funket ikke. Vi skulle egentlig dødd. Vi gikk til terapi etter sykehuset.
  Jeg ble sendt til BUP senere og fikk diagnosen ADD (attention + distraction disorder). Jeg begynte med concerta… Jeg hadde hatt sterke hodepiner siden brannen +-. Jeg har de fortsatt og smertestillende fungerte ikke. Jeg ble depressiv pga. det og mer. Jeg begynte å rispe meg. Jeg ble ferske av ei venninne. Jeg lovte å slutte, men klarte ikke. Nå er det av og til at jeg risper meg, uansett om jeg vil eller ikke… Det bare skjer liksom… Jeg har latt være i 3 mnd nå, ca…
  Så om du vil snakke om noe, så er jeg her.

  Liker

 3. Nydelig sang! Elsker denne bloggen =)
  Setter virkelig pris på at du kommenterer tilbake, så tusen takk! 😀

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s