Spørsmål og svar

For masse spørsmål fra dere som leser bloggen min. Noe jeg setter utrolig stor pris på! så tenkte jeg skulle svare litt nå ikveld. Kommer til å svare på spørsmål om psykisk helse og helt random ting.  viktig og ikke være alvorlig heeele tiden ekke sant?)

Er du noen gang redd for at noen du kjenner skal skjønne at det er deg som driver denne bloggen? – Dette er noe jeg har tenkt en del på. Både før og etter jeg oppretten denna bloggen. Jeg legger jo ut mine opplevelser, historier og meninger. Legger ut bilder av øyner, hender, håndskrift, osv. Så det kan jo godt hende at noen vil eller har kjent meg igjen. Men da tenker jeg sånn; hva så? Lik meg for den jeg er, eller drit i. Jeg har bestemt meg for at bloggen skal være en positiv luftekanal for meg.

Hvordan musikk liker du?– Dette spørsmålet får jeg veldig ofte. Men syntes det er veldig vanskelig å svare på, så denne gangen legger jeg heller til youtubekanal min. Håper noe faller i smak 😉

Har du mistet mange venner pågrunn av din psykise helse?– Jeg skal helt ærlig innrømme at det jeg har! jeg kan gå forbi folk jeg har vært gode venner med før, og de kaster et blikk på meg og snur seg en annen vei. Mens de aller nærmeste har støttet meg igjennom alt. Selvfølgelig er det vondt å miste venner, men jeg prøver å se positivt på det, nå vet jeg hvem som liker meg for den jeg er. 

Hvilke blader leser du? – Jeg leser detnye,ponuds og nemi! En god blanding av jentekost, humor og særheter.

Jeg har en vennine som selvskader seg, jeg føler meg helt hjelpesløs. Først og fremst vil jeg bare si at jeg har sendt deg en mail med et lenger og mer utdypet svar da jeg følte det var riktig. Skriver det her og, pågrunn av at jeg tenker at det er flere som er i den situasjonen.
Mennesker er forskjellig fra individ til individ. Det finnes nok ikke noe fasit. Men fra min side ville jeg ønsket forståelse, annerkjennelse og en som kunne lytte uten og kritisere. Det er et ganske skamfullt emne, så la henne få den tiden hun trenger. Det viktigste du kan gjøre er å være der, kanskje bare ta en tur på kino? Vise at du bryr deg om henne, og er like glad i henne uansett hva. 

Noe du har stor lidenskap for? Drager og vampyrer! jeg elsker det rett og slett. Jeg liker og tro at der finnes noe mer med livet enn og bli født-leve-dø. Jeg skulle ønske jeg fant noe mening med livet

Hva holder deg oppe når du er på ditt værste? – Det er veldig vanskelig å svare på egentlig. Det er at jeg ikke vil skuffe eller såre familie. venner og alle som betyr noe for meg. Det er vanskelig å putte min smerte over til andre. Også bloggen faktisk! jeg får mailer hver dag fra folk som har noe på hjertet, spørsmål, råd eller fra pårørende. Det føles godt å kunne være der for andre. 

-happypain

14 kommentarer om “Spørsmål og svar

 1. Jeg lurer på noen ting 🙂
  Har du noen gang snakket åpent om selvskadingen din, uten anonymitet?
  Å hva er det egentlig som får deg til å kutte deg? Er det ikke vondt? Eller liker du smerte? Sorry at jeg spørr, jeg prøver bare å forstå… For meg er det veldig vanskelig og skjønne at noen vil påføre seg selv smerte 😦
  Har du hatt blogg uten anonymitet også ?
  Jeg er bare nysgerig 😮
  Klem til deg ❤

  Liker

 2. jeg er også utrolig glad i vampyrer, både vamire diaries vampyrer og twilight vampyrer! jeg liker også å tro at de finnes. det gir meg liksom et lite håp.
  det som holder meg oppe nå er vennene mine, og håpet om å få noen å snakke med. og deg faktisk. når du svarer på e-postene mine så blir jeg så glad for å endelig få noen å snakke med. det er så vondt å gå rundt å holde det inni seg, uutholdelig.
  sender deg en stor varm klem<3

  Liker

 3. M….:
  Vampyrer er digg!
  Så utrolig bra og høre at du får noe ut av e-post kontakten vår. Jeg har dessverre ikke fått svart på en liten stund, har vært noe gærent med hotmailen din. Med en gang det er fikset, hører du fra meg vennen ❤
  Sender en stor varm klem tilbake ❤

  Liker

 4. June:
  Heidu, og tusen takk for spørsmål!
  De eneste jeg har snakket åpent om selvskading face2face er behandlere og en venn. Men for meg er bare det supervanskelig!
  Jeg skjønner veldig godt at du syntes det er vanskelig å skjønne, veldig vanskelig faktisk. Hmm, prøv å forestille deg dette; at du våkner en dag, og i brystet gjør det så vondt at du må krype deg sammen i fosterstilling og skrike av smerte. Da er det så mye enklere å forholde seg til fysisk smerte. Jeg kan se blodet renne, men kan ikke se noe på innsiden av brystet mitt. Det er rett og slett for å lette den psykiske smerten. Å kutte seg blir plutselig ikke vondt i det hele tatt, iforhold til inni brystet.
  Ja, hadde en blogg før denne som ikke var anonym. Men der skrev jeg ikke noe om min psykiske helse, og den er nå slettet.
  Håper du fikk svar på det du lurte på! du kan også sende mail til; happypain@hotmail.com
  stor klem til deg og! det er lov å være nyskjerrig ❤

  Liker

 5. Liker kjempe godt svarene dine Happypain 🙂
  Du klarer å skrive så alle skjønner det, du skriver på en voksen måte:)
  Som jeg har sagt MANGE ganger DIGGER bloggen din!
  å svarene du skreiv til June er jeg helt enig i! sånn jeg føler det selv når jeg trengte å kutte meg! lykke til videre 🙂 klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s