Jeg hater at jeg elsker deg (Selvskading#6)

Jeg hater deg så intenst, men jeg elsker deg. Du gir meg en deilig rus, av frihet og nummenhet. Du gir meg skamfølelse og arr. Du gir meg utrygghet men samtidig en skummel trygghet.  

Fy faen jeg hater deg.. men jeg elsker deg av hele mitt hjertet. 
Du holder meg i livet, men du skader meg på utsiden. Du demper den jævla uutholdelige smerten som gnager på sjelen min, som ødelegger meg mer og mer for hver dag. Jeg angrer på den dagen jeg lot deg inn i livet mitt, men jeg elsker at du gav meg sjansen til å bli kjent med deg. 
Jeg vil skilles, jeg vil komme bort fra deg. Men jeg klarer ikke, jeg trenger deg. Jeg har prøvd å forlate deg før, jeg har snudd ryggen til deg. Men hva skjedde? Jo, jeg våknet på sykehuset. Ser du hvor mye du betyr for meg? At jeg knekker sammen uten deg?Du har fått en stor plass i livet mitt, jeg tenker på deg hver time, hvert minutt og sekund. Vet du hvordan det er? Når jeg hele tiden kjemper mot å ikke høre på deg, samtidig som jeg vet jeg må.  

Jeg er så svak for deg, jeg betyr ingenting for deg, men du betyr alt for meg. Jeg hører alltid på deg, jeg vet jeg må. Du har lært meg en livsviktig ting, hvordan jeg skal holde meg i livet. Jeg har gitt deg livet mitt, er du ikke fornøyd?
Jeg har gitt deg armer og bein, du har dekket de med min smerte og dine plikter.
Du har gitt meg skamfølelse, da du er et tabutema her i samfunnet.

Kjære selvskading
– jeg hater deg, men jeg elsker deg. 

-happypain

22 kommentarer om “Jeg hater at jeg elsker deg (Selvskading#6)

 1. Klarer ikke å si dette så mange nok ganger men du skriver så sykt bra!
  du forteller dine problemer på din egen måte å jeg digger det!
  men allikevel så synes jeg utrolig skynd på deg som må oppleve dette.
  veit hvor tungt men samtidig bra det er, men det er et helvete å komme ut av det dessverre, men jeg har troen på deg! du er sterk! STOR klem

  Liker

 2. Nå bor jeg i brummundal så jeg har flyttet nærmere deg 🙂
  Veit hva du mener, men jeg liker arrene mine da. Det er litt rart men jeg synes de er fine på en måte

  Liker

 3. Exhausted:
  Okay, håper du kan trives der da 🙂
  Jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver der, jeg kan syntes arrene mine er et tegn på hvor sterk jeg er, og at den tegner smerten min på en måte.
  stå på vennen ❤

  Liker

 4. Dette var utrolig sårt å lese. Du formidler følelsene dine på en helt sykt bra måte gjennom skrivingen din. Jeg skjønner at du ikke har det godt, fordi jeg kjenner meg igjen i det du skriver.
  Jeg har en ganske lik følelse inne i meg nå. Teksten får meg til å føle at dette kunne likesågodt være skrevet til en person som til selvskadingen.
  Du er sterk!
  Jeg tenker på deg vennen ❤

  Liker

 5. Du er en sterk person som tar opp dette på nettet! Du er et forbilde for mange unge jenter når du skriver så åpent som dette. Det er mange unge som selvskader seg for å overleve.. Keep it up, girl! 😉 Vi føler med deg ♥

  Liker

 6. Du skriver helt sinnykt bra, spesielt til å være bare 15 år gammel.
  Det du skriver kan jeg kjenne meg litt igjenn i, måten du skriver på fengsler meg. Det er hart og tungt, men vær sterk, du klarer det, Har trua på deg!

  Liker

 7. har kanskje sakt de før men eg elska bloggen din eg e avhengig av bloggen<3
  P.S. har du fått e-posten eg har sendt?

  Liker

 8. Sterkt og godt skrevet. Det er et veldig ambivalent forhold. Tenk at man kan elske noe man hater så sterkt.. Uforståelig er det, men jeg kjenner meg veldig igjen.

  Liker

 9. jeg føler hvordan du har det, den personen som jeg elsker, hater meg fordi han elsker meg og derfor kan ikke være sammen lenger… det gjør vondt å miste noen man virkelig elsker.

  Liker

 10. Tonje:
  Det er ikke lett det der..veldig trist å lese Tonje. Jeg skulle ønske jeg kunne skrevet noe fint og oppmuntrende til deg, men jeg vet ikke hva det skulle være. Jeg tror ihvertfall jeg vet litt om hva du går igjennom. Sender i steden masse varme tanker til deg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s