Spesielle Øyeblikk#3

Klokken var litt over tolv på natten, jeg satt og ventet på legevakta. Det var veldig masse folk der den kvelden, så hadde sittet der noen timer. 
Da kommer det inn en dame, med en liten gutt på armen. Han var sikkert rundt 4 år. Jeg la spesielt merke til ansiktet til denne lille gutten, det var noe veldig spesielt med blikket hans. Det var som han kunne se rett igjennom meg, se all smerten jeg bærte på innsiden. Det er egentlig ikke mulig og beskrive hva jeg følte der og da. Han holdt intenst øyekontakt meg med, som om han ville si meg noe. 
Da vi hadde sittet der en stund, reiser gutten seg og går bort til en lekekasse som står borti hjørnet. Da ser jeg noe som stakk i hjertet. Han kunne ikke gå på det ene beinet, det bare ristet og kollapset. Det så skikkelig vondt ut, og jeg så i øynene hans at det var smertefullt når tårene begynte og renne. Han tok med seg en lekebil, og kom bort til meg. Så sa han » skal vi leke»? Jeg svarte ja, og satt meg ned ved siden av han. Mens jeg satt der, fortalte moren hans at han hadde en sykdom som gjorde at han antagligvis aldri kom til å klare å gå på det ene beinet. Guttens øyer var helt blanke, og som sagt det stakk virkelig i hjertet. Men gutten smilte, fordi jeg ville leke med han. Tenk at en sånn liten ting kan lyse opp verden hans.

Der og da skjønte jeg hvor heldig jeg er som kan gå. Ting jeg aldri tenker på, som er helt hverdagslig for meg. Jeg har gått en del på krykker og vet hvor godt det er og kunne gå. Men tenk og aldri kunne gå på det ene beinet,  og hvor utrolig det er at han samtidig lever livet så godt han kan, stor inspirasjon for meg ihverfall!

Les også:
Spesielle øyeblikk#1 og #2 


(googlet)

-happypain

16 kommentarer om “Spesielle Øyeblikk#3

 1. Det var en utrolig historie. Man får seg noen tankevekkere i slike situasjoner. Du er driflink til å skrive og sette ord på ting. Du uttrykker deg på en måte som gir oss lesere en mulighet til å leve oss inn i det som skjer. Veldig bra 🙂

  Liker

 2. mysecretmypain:
  Tusen takk for koselige ord. Utrolig flott å høre at du får noe ut av bloggen min, det varmer godt i hjertet!
  stå på vennen ❤

  Liker

 3. Alle innleggene dine og alt du skriver har blitt en del av hverdagen min. Jeg er inne på bloggen din flere ganger til dagen og leser innleggene gang på gang<3 Håper alt klusset med e-postene blir ordnet for jeg merker jeg er blitt litt avhengig av dem. Har aldri sjekket innboksen så mange ganger hver dag før:)

  Liker

 4. M….:*
  Så utrolig koselig kommentar! jeg håper også virkelig at epost greiene funker snart, vil så gjerne være her for deg! ❤ stå på jente, du er så sterk. Skal sende mail så fort det ordner seg! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s