Kall meg gjerne en freak

Kall meg gjerne en freak, kall meg gjerne emo, hore eller oppmerksomhetsyk. Kall meg gjerne en psykopat, gæren eller sær. Du kan bare syntes jeg er stygg, motbydelig og ekkel. Eller gledesdreper, pessimist  og en katastrofe.
Kall meg gjerne ødelagt, utslitt og et problembarn. 
Du kan gjerne se på meg og tenke at jeg er ubrukelig eller en feiltagelse. Si gjerne til bestevennina de at jeg er feit, misslykket eller uutholdelig. At jeg er egoistisk, et misfoster eller sløv. Si og tenk akkurat hva du vil.
Men ikke før du har prøvd og bli kjent med meg!! Da kan du syntes hva du vil, men ikke døm meg før du vet hva jeg har vært igjennom og prøvd å bli kjent med meg.

Jeg har vært borti dette maange ganger.»Glem henne a, hun har skulket skolen i mange måånder!» – hvordan vet du at jeg har skulka, du skulle bare vist hvorfor jeg ikke takler skolen akkurat nå.
«Se på henne a, hun er alltid sur hu!» – Hvordan kan du vite at jeg i det hele tatt er sint? Og hvorfor kommer du ikke heller bort til meg og spør hva som er galt. Kanskje jeg bare ikke er istand til å smile denne dagen?
«Jeg så hu jenta på nyhetene, hun hadde rømt hjemmefra bare for å få oppmerksomhet og et oppslag i avisa» – Hvordan kan du vite at jeg gjorde det for oppmerksomhet? Tror du jeg syntes det var morsomt å bli følgt inn i ambulansen med to politimenn som holder meg fast? Hvorfor tror du at ryktene er sanne, når du ikke engang har spurt meg? Det finnes større problemer enn og være oppmerksomhetsyk.

-happypain

20 kommentarer om “Kall meg gjerne en freak

 1. Det du skriver rører meg. De menneskene som ikke er modne nok til å skjønne at det ligger mer bak enn «oppmerksomhetssyke», de er ikke verdt et bryderi av en tanke. Bruk energien på de som vet, forstår og respekterer deg for den du er. Søte deg ❤

  Liker

 2. De er ikke verdt noe de som sier sånt, og snakker dritt om deg.
  Det er utrolig dårlig gjort.. De skulle bare visst historien bak, som sikkert er utrolig kjip uten jeg kjenner deg. Men de er ikke verdt det, husk det!

  Liker

 3. Enig med falt.
  men dem som regel sier sånn ting er som regel folk som aldri gjør noe galt.
  å da blir det rykter å da gjør dem også noe galt. men jeg veit det du gjør ikke er for noe oppmerksomhet det ligger mye mer en noen kan egentlig tenke seg…

  Liker

 4. huff, de folka er no dritt. desverre består både min, din og mange andres hverdag av dem. de skulle bare visst. henne de kaller feit gjør alt hun kan for å la være å spise. Hun de kaller stygg gråter , kutter seg og prøver å skjule seg bak sminke.

  Liker

 5. De som sier slikt kan bare gå å legge seg! De ANER ikke hva du går gjennom. De ANER ikke! Du er sterk, det skal du vite. Selvom folk sier all denne dritten om deg, ikke la det dra deg ned, fordi du vet at det ikke er sant! Men jeg er ganske sikker på at du ikke lar det ødelegge deg (for fullt), fordi du vet selv at det bare er bullshit.
  Og jeg er enig med falt; ikke bruk energi på de som ikke forstår, bruk den på de som forstår og på de som vil være der for deg ❤
  Du betyr mye for meg, selvom vi ikke kjenner hverandre så godt.
  Stå på søte ❤

  Liker

 6. Jeg blir rasende når jeg hører at folk slenger stygge kommentarer til folk som sliter på denne måten. Tror de at det er morsomt å gå hver eneste dag å skjule det vonde innvendig, men skjuler alt med det falske smilet utvendig. Er det rart at ikke folk tørr å søke hjelp, når man endelig først tørr å stå frem får man stemplet »oppmerksomsyk» i panna.
  Jeg må bare si at du er ufattelig flink til å skrive. Jeg fant bloggen din i går, og jeg må si at jeg er helt klistret i hvordan du skriver. Håper at ting ordner seg til slutt =)

  Liker

 7. Jeg har konkludert med at mennesker som sier at andre er oppmerksomhetssyke av grunner du nevner her, er mennesker som selv ER oppmerksomhetssyke, og de takler ikke at andre får oppmerksomheten de ønsker 🙂

  Liker

 8. Dette fortjener du virkelig ikke! Desverre er det ikke noe noen kan gjøre med slike mennesker som er så vonde mot andre, annet enn å gjøre et forsøk på å heve hodet i stede for å bli dratt ned i stupet.
  Jeg vet selv hvordan det er å bli snakket stygt til, og det hjelper absolutt ikke på hvodan jeg føler meg. Andre mennesker som snakker stygt om andre fordi de tror at de løfter seg selv høyere opp, har jeg ingen respekt for.
  Stay strong, and be proud of who you are. Klem.

  Liker

 9. Agora:
  Tusen takk for fine ord vennen min! jeg skal prøve å ta det til meg, neste gang noe sånt skjer igjen.
  Jeg kommer ikke over at vi har følgt bloggen til hverandre så lenge, og så plutselig for vi vite at vi er i familie! ❤
  Stå på du og vennen, jeg tenker på deg og håper du for en så bra dag som mulig ❤

  Liker

 10. Det er så forferdlig dårlig gjort av folk å dømme på forhånd 😦 ❤
  Men det viser bare hvor inkompetente dem er da. Det er de som er redde for å møte noen der de trenger å bli møtt, de som er redde for å innse sannheten og heller hjelpe, det er de som er slemme og lager andres liv til et helvete. Ikke du! Husk det. ❤

  Liker

 11. for det første: Hva er galt med å gi et bra førsteuttrykk? selvfølgelig tror folk at du er sur og alt det hvis du oppfører deg sånn, hvordan i helvete tror du at folk kan vite hva du egentlig føler hvis du ikke sier det? det du må gjøre er å endre livstilen din og ting blir gradvis bedre

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s