Butterfly Project

I det siste har flere og flere blitt med i «Butterfly Project».
Prosjektet går ut på at du tegner en sommerfulg(er) der du har lyst til å selvskade deg.  Du skal ikke vaske den vekk, men la den forsvinne sakte av seg selv, som et arr eller eller et rispemerke. 
Vist du skader deg på den plassen, dreper du sommerfuglen din.
Du kan også tegne en sommerfugl vist du ikke skader deg, men for å støtte de som gjør det! Vis at dere støtter de som trenger det!

Jeg syntes dette er et veldig bra prosjekt, og håper flere vil bli med.
Dette er min sommerfulg, som jeg skal prøve å ikke drepe. Ikke den vakreste sommerfuglen, men det er vel ikke det som er viktig? Denne lille sommerfuglen fikk en ledig plass på låret mitt,  som jeg skal prøve å holde skadefri!

-happypain

36 kommentarer om “Butterfly Project

 1. Mie:
  Så flott å høre! det er ikke lett, det krever mot og viljestyrke! forsett sånn vennen 🙂 og tusen takk for støtten!
  ❤ forsett med å være kutte-fri ❤

  Liker

 2. Takk for kommentar, skjønne<3 som du vet er jeg med i dette prosjektet. Håper så mange som mulig finner ut om prosjektet og blir med! stå på!

  Liker

 3. Hei Happypain.
  I dag så får jeg vite om jeg skal bo på det ungdomshjemmet jeg har vært på den siste uka eller om jeg må bytte, det blir et stort møte (skummelt). Ble lagt inn på Tirsdag kveld og måtte bli der til møtet i allefall var over. Håper jeg klarer å holde meg edru i dag, jeg har nok et alkoholproblem.
  Hvordan står det til med deg? Jeg vil ha en oppdatering 🙂
  Klem<3

  Liker

 4. Jeg er helt med på det prosjektet! Stå på, du kommer til å klare det!:)<3 støtter deg virkelig!

  Liker

 5. exhausted:
  ååå, jeg skjønner du gruer deg! nå er sikkert møtet over men håper det gikk bra! og at du fikk noe ut av møtet, og at det ble bestemt det som var best for deg. Tenker på deg vennen! ❤ jeg har også brukt alkohol som en måte å skyve vekk problemene mine på. Vet hvor vanskelig det er å slutte, ønsker deg masse lykke til med alt vennen min ❤
  Med meg går det ganske opp og ned, mest ned de siste dagene. Har selvskadet meg en del, men kommer meg litt ut om dagen, så skal ikke klage!
  stor klem til deg ;*

  Liker

 6. Jeg blir med, og jeg skal kalle sommerfuglen min for M****/happypain, jeg ville aldri skadet deg.. ♥
  Glad i deg. ♥

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s