Breathe me

Denne sangen gjenspeiler godt sjelen min akkurat nå, musikk er en god ting når jeg ikke klarer og sette ord på følelser.

Q: Pleier dere og bruke musikk når dere er deppa? Isåfall hva hører du på?

Husk også leserhistorier! Les mer her.

-happypain

19 kommentarer om “Breathe me

 1. Musikk er en av mine terapier og denne sangen har jeg hørt på en del skal jeg si deg ❤
  Hører også en del på HIM, gamle My Chemical Romance sanger, Avril, Within Temptation, Nomy. Egentlig whatever som passer mitt (triste) humør…
  Håper du har det bra ❤

  Liker

 2. Ja! ❤ Musikk er noe av det viktigste i livet mitt og det betyr såå mye!
  Jeg hører på masse forsjellig, som: Karma-Im sorry, Lill Tweety-Im sorry, Matz og Martine-kjære deg 🙂

  Liker

 3. Når jeg er deppa hører jeg for det meste på everybodys fool-evanescence, fuckin’ perfect-P!nk, my immortal-evanescence, helena-mcr og såkalt «emo». Tekstene er så ekte og sanne<3 Stå på ❤

  Liker

 4. Jeg hører ofte på sanger hvis jeg bare vil glemme livet litt. Bare glemme alt rundt meg, og jeg kan ligge lenge og bare høre på Sia sin musikk. Jeg begynner nesten å gråte når jeg hører River flows in you, Breathe me og My love<3

  Liker

 5. Ja, hører på musikk både når jeg er sint og når jeg er deppa. Er jeg sint blir det vel mest Ministry og Kvelertak. Når jeg er deppa hører jeg mye på Nick Cave. Har du forresten hørt «Hurt» av Johnny Cash? tror du vil like den 😉

  Liker

 6. Jeg hører faktisk på klassisk musikk av alle ting. Når jeg er glad hører jeg mer på rock og pop. Dette fordi jeg synes klassisk musikk beskriver følelsene, mens moderne musikk uttrykker følelsene. 🙂

  Liker

 7. Når jeg er deppa, så mater jeg følelsen med å høre på trist og trasig musikk. Sjanger spiller som vanligvis ikke noe rolle, men jeg merker at jeg hører på det som er simplest og ærlig. Som for eksempel Kerli’s «Love Is Dead». Den er veldig simpel, men av en eller annen grunn synes jeg den har en veldig trist undertone og en slags desperasjon som bare tar tak i hjertet mitt.

  Liker

 8. Sarja Marja:
  Den sangen hører jeg også veldig mye på! går gjerne i mange forskjellige sjangre her og, finnes jo en drøss med sanger som beskriver hva jeg føler og tenker.

  Liker

 9. Cecilie:
  Tuuusn takk cecilie! det varmet godt i hjertet, trengte flere sanger som beskriver hvordan jeg føler det. Håper du for en så fin kveld som mulig, også må vi prøve å få fikset denna hotmail greiene ❤ ! stå på kjære du, tenker på deg.

  Liker

 10. My chemical romance- Teennagers
  Panic at the disco
  Eller feel good: microscope- Mads Langer
  Better together- John Johnson
  Michael Bublé
  Eller klassisk: Kiss in the rain
  River flows in you
  Avslappende: Susanne Sundfør
  Marit Larsen
  Lisa Michell
  Regina Spektor
  kristne sanger: Hillsong
  Lisa Børud
  Rudi Muntevik
  Casting crowns
  Ungfila
  ++ 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s