Grisen

Grisen;
Du er snill og omsorgsfull, men du er av og til litt for intens og masete. Du er foretaksom, og ikke så lat som alle tror du er. Som Gris er du født i lykkens tegn, faktisk så er du det mest heldige tegnet i den kinesiske zodiaken. Det eneste du mangler er litt tro på deg selv, og hvis du har det, så kan du ha lykke og hell med deg gjennom hele livet. Du kan bli kjemperik på å være snill og omsorgsfull mot andre mennesker. Arbeid som har mye med mennesker å gjøre, vil du selvfølgelig trives godt i. Du er glad i fester og hyggelige sammenkomster, en skikkelig festløve med andre ord. Du er også veldig sta, men både romantisk og glad i livet. Vil treffe den store kjærligheten i ung alder. Barndommen din har vært harmonisk og sorgløs. Du kommer til å vise mye omsorg og kjærlighet for dine barn. Du er glad i sex derfor mange barn.

De positive egenskapene ; omsorgsfull, gavmild, oppriktig, tolerant og galant.
De negative egenskapene; Naiv, humørsyk, sta og egoistisk. 

Jeg suste litt rundt på nette, prøvde å få tankene vekk fra selvskading, og holde sommerfuglen i livet! Dagen idag har vært veldig tøff, har begravd meg under dyna og tegnet og hørt på musikk, prøv og stenge verden ute. 

Jeg fant ut at mitt kinesiske stjernetegn er grisen, tregrisen faktisk. Av alle ting en gris. Kom et lite smil om munnen når jeg leste det, sånne små griser kan jo være søte!

men til saken, passer egentlig grisen til meg?
Snill og omsorgsfull – Ja, er vel det.
Intens og masete – det hørtes ut som meg!
Født i lykkens tegn – naaah, ikke helt enig der.
Mangler tro på meg selv – jaa, men det har jeg jo gode grunner til og. 
Arbeid med mye mennesker- er jo nettopp det jeg vil.
Glad i fest og hyggelige sammenkomster – joaa, men er ikke så glad i det som jeg var.
Veldig sta- ja, det er jo sant. Det har jeg jo skrevet om for ikke så lenge siden , her.
Romantisk og glad i livet – romantisk? før kanskje. Ikke så glad i livet akkurat nå. Treffe den store kjærligheten i ung alder? Bring it on!
Barndommen harmonisk og sorgløs – passer ikke heelt.
Vise mye omsorg og kjærlighet til mine barn – Selvfølgelig!
Glad i sex –  ufff
Dette er det kinesiske tegnet for grisen; 

Jeg håper jeg er en sånn her gris;


 Men føler meg mer sånn..

 Q: Hvilket kinesisk stjernetegn er du? Passer det til deg?

God natt alle sammen! sov så godt som mulig.
-happypain 

27 kommentarer om “Grisen

 1. Jeg ble hest.
  For en hest er uavhengighet er viktig. Det kinesiske horoskop beskriver hesten som eventyrlysten, og en person som liker sport og friluftsliv. Hesten holder høyere tempo enn de fleste andre orker. Du er rask i både kropp og hode, optimistisk og jordnær, men mangler ofte utholdenhet og tålmodighet.
  Det kan være vanskelig å leve sammen med en hest, fordi du vil gjøre tingene på din egen måte og er en smule egoistisk. Din sterke hang til uavhengighet kan også være til hinder for å etablere forhold til det motsatte kjønn.
  Hesten er født under en heldig stjerne, og har hell med seg i alt som har med konkurranser å gjøre. Du kan tjene gode penger i yrker som har med spekulasjoner og spill å gjøre.

  Liker

 2. Jeg er rotten 🙂
  Passer egentlig veldig bra utenom det at jeg ikke er intelligent og jeg er ikke flink med penger. Ellers passet rotten meg veldig bra!

  Liker

 3. Jeg er hane. Kykkeliky~
  Jeg syntes beskrivelsen av hanen passet meg sånn 50/50. Det sto jeg er veldig flink å arbeide og at min «entusiasme smitter på andre». Det var litt bom. Også det med at hanen har veldig god selvtillit. Nei.
  Men det traff med at jeg sier ting rett frem, har galgenhumor og digger ironi.

  Liker

 4. Jeg ble rotte.
  lett irritert og er noe utålmodig. – njaa, jo
  livlig og livsglad, svært intelligent og populær – livlig og livsglad, njeii? intelligent, idk, og populær, ehh, nei.
  Du elsker livet og har forbausende lett for å få venner – nei
  blir du ofte betrodd og rådspurt – nja? kanskje
  Hehe, er ikke sikker på om det passa :p

  Liker

 5. Sport er nok ikke helt min greie, men eventyr lysten er jeg definitivt.
  Godt eksempel på det er at jeg gikk inn for å gå meg bort når jeg var i belgia for første gang noen sinne å jeg hadde ikke mobil eller noe så da måtte jeg bare finne fram selv, sånne ting er så jævelig gøy!

  Liker

 6. Jeg er også gris! Og må vel innrømme at masse stemmer! haha 😮
  Jeg blir beskrevet som ganske intens, og jeg vet selv at jeg kanskje kan være litt masete til tider, menmen 🙂
  og jeg elsker jo feste, jeg er virkelig en festløve haha!
  Hmm, pappa har alltid sagt at jeg er født under en lykkestjerne, men vet ikke om jeg føler meg såå heldig, men… noen ganger 🙂
  Jeg er veldig humørsyk også, så kan vel si at det meste stemmer 😮
  Men nå er jeg bare spendt på om jeg finner den store kjærligheten i ung alder 🙂 Har alltid forestilt meg at jeg blir sammen med den jeg gifter meg med når jeg er rundt 19-20, og det er jo ungt? Men forløbig vil jeg være fri og singel 😀 haha 😀

  Liker

 7. Jeg måtte faktisk le nå x’)
  Først så så jeg bilde av den søte lille grisen å tenkte: «så heldig du der, jeg er født i hanens tegn -.- Kykkeliky…»
  – også bladde jeg nedover. OG vips så dukket det opp et bilde av en KJEMPEGRIS! Hahahaha xD
  – Jeg lo fordi du er selvsagt enn sånn liten søt gris!
  Flott innlegg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s