Blir dratt i to retninger

De siste dagene har vært utrolig tøffe og harde. Jeg har såvidt klart å hente posten, og senga og dyna har vært gode og ha. Det er en sånn dag da alt er jævlig, og likegyldig. Da smerten som sitter i brystet og magen vokser seg stor, og fyller hele kroppen min med angst og smertehælvette. Jeg våkner om morran og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, smerten river og sliter i meg på innsiden.
Jeg blir dratt i to retninger, mellom liv og død. En veldig stor del av meg har lyst til å avslutte alt, men jeg tviholder på tanken på hva det vil gjøre med de jeg er glad i. Det er så lett å bli fristet, når døden kysser meg med et snev av fred. Når jeg vet at ting aldri kommer til å bli bedre, når jeg vet at det bare er et tidsspørsmål.
Det nytter ikke be meg om og spise, være med ut en tur eller se på en film. Null energi, null livslyst. 
Er som om hele kroppen min sier; «nå orker jeg ikke mer, dette for du og sjelen din ta dere av selv». Alle musklene i kroppen min svikter, det å løfte em arm er en anstrengelse. Det å gå til kjøkkenet, føles ut som ha løpt maraton.   

- happypain

21 kommentarer om “Blir dratt i to retninger

 1. Uff 😦 du klarer å stå i mot dette også 🙂 smerten kan ikke ta knekken på deg! Om den gjør det blir sommerfuglen din livløs og jeg vet du kan klare å holde liv i den<3
  Jeg tegnet en sommerfugl på meg selv, litt for det du skrev men aller mest for å støtte deg og andre!
  Jeg vet det at det er når det er som det værste det er vanskeligst å se opp og lyst, men det er også da det er det viktigste. Jeg VET du kan klare det<3
  Bare stå på 🙂 Du klarer dette (ja, jeg vet nå tenker du mest sannsynlig: "det kan ho si det" Jeg har tenkt sånn jeg og, men jeg har innsett at det er sant. Du er sterk sikkert mye sterkere enn meg 🙂 og den tanken du har om hva som skjer med de som er glad i deg er den viktigste tanken egentlig nå, det er ofte den eneste tingen som klarer å holde en i livet når det er sånn. Det er bra du holder på den ❤
  Ting vil bli bedre, men ting tar tid 😦

  Liker

 2. åh 😦 huff, trist at du har det sån. Håper virkelig du har bedre dager i møte kjære deg ❤ Har det litt på samme måte, og vet at det virkelig ikke er greit å ha det så vondt/dårlig!
  SV: Å kjære deg ❤ vondt å høre at du har blitt utsatt for det 😦 og i så ung alder. Jeg skjønner at du gjorde som du gjorde. Helt forferdelig at du måtte gjennomgå to så forferdelige ting :'C

  Liker

 3. Håper virkelig at dagene bedrer seg for deg. Du er i tankene mine hele tiden, og det går ikke en dag uten at jeg tenker på hvordan du har det. Jeg beundrer deg virkelig, for du er så sterk, du er så flink og du har kommet så lang! Bevis ovenfor smerten at den tar feil! At du er sterk nok! (Ja jeg vet, det sier jeg. Jeg er jo ikke noe bedre selv) Poenget er at jeg vet du kan klare det, for du er så utrolig, fantastisk og sterk! Vet jeg har sagt dette mange ganger, og du kommer sikkert til å høre det fra meg, mange tusen ganger, men; STÅ PÅ!<3 Du er verdifull, og verden er ikke den samme uten deg! Tro meg! Du har faktisk blitt en stor del av hverdagen min ettersom du er i tankene hele tiden. Sender deg mange varme klemmer ❤

  Liker

 4. «Reaching beyond all the wreckage we see, together we’ll find what we truly believe.
  Crawl through the ashes of our past mistakes, emerge so much stronger refined by the flames.» – Nodes of Ranvier – Purpose in Pain.

  Liker

 5. Jeg også har slike dager av og til, de fleste har det og det er helt ok. Bare ikke la dem gjøre at du går til grunne 🙂 Du virker som en utrolig sterk og flott person og jeg vet det ikke bare er å si «Spis», men ikke gi opp 🙂 Det er faktisk mye fint med verden også, du vil få både gode og dårlige stunder i livet. Det er ikke noe uvanlig i det 🙂 Klem ❤

  Liker

 6. Kjære deg vennen..
  Jeg fikk veldig vondt av å lese det her. Litt fordi jeg føler jeg er inne i en lignende periode (de siste tre dagene har jeg vært ute av senga maks to timer pr dag, og det kjennes MYe ut – jeg føler at jeg ikke har gjort annet enn å «løpe rundt»), men mest fordi jeg bare ved å lese bloggen din har oppdaget at jeg bryr meg – og jeg vil ikke at du skal ha det slik, rett og slett! Får lyst til å komme å passe på deg, nesten 🙂
  Men kjære – ikke gi deg! Jeg får lyst til å si at du er utrolig sterk, men jeg skal la være – for jeg hater at andre sier det til meg når jeg egentlig bare vil at de skal se hvor svak jeg er, og heller forstå og hjelpe. Det blir bedre – èn gang. Jeg skulle ønske du kunne skrevet at du tviholder på tanken om at det blir nettopp dèt – bedre! Men visst det å fokusere på de som er glade i deg, er det som holder deg i live nå, ja da synes jeg du skal gjøre det.
  Stor klem fra meg ❤

  Liker

 7. Skjønner utrolig godt hva du mener og hvordan du har det. Sliter en del selv fortiden, ikke så mye som jeg føler og er redd for at du gjør nå. Men jeg har vært der jeg også.
  Vil påminne om at vist du vil så kan du godt legge meg til på msn, min adresse ser du her: aylar_kuklinski91@live.com
  Vil veldig gjerne snakke med deg, gikk på en smell senest i går jeg, så det er ikke lenge siden jeg ble påmint selv hvor jævlig alt kan være. Er her for deg, vil så hjerne strekke ut en hånd for deg, hjelpe deg, og gi deg en varm vennlig klem.
  Meg kan du si hva du vil til.
  Jeg bryr meg ❤

  Liker

 8. Stå på! Jeg vet du kan greie det, for du har styrken, og du har det som trengs! Jeg støtter deg, virkelig! jeg bryr meg om deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Og jeg tenker på hvordan du har det hver eneste dag! Du har rett og slett blitt en del av min hverdag, og jeg hvis det er noe jeg virkelig vet, så er det at du kommer til å greie det! For du er sterk, virkelig sterk!
  klem<3

  Liker

 9. Gå for livet! Du greier det. Det er vanskelig nå, men du kan klare å endre tankene dine til det bedre. Men det tar tid. Jeg vet hvordan det er å være langt nede, akkurat som mange andre med meg, men jeg klarte å reise meg igjen, og nå skinner jeg, DET klarer du og!
  Masse LYKKE LYKKE til!!

  Liker

 10. …:
  Først må jeg si tusen takk for koselig og oppmuntrende kommentar. Og som jeg har sagt før, blir jeg veldig inspirert av bloggen din.
  Vondt å høre hvordan du har hatt det og forsatt sliter, er her for deg og.. uansett hva! Jeg legger deg til på msn, så kan vi ta det derfra.
  Tusen takk for støtten og omtenksomheten, stå på kjære du, så snakkes vi ❤

  Liker

 11. akah.blogg.no:
  Tusen takk vennen, du betyr mye for meg og! du har støttet meg mye og det setter jeg virkelig stor pris på vennen ❤ og du vet at jeg er her for deg! 24/7.
  Stå på kjære du ❤

  Liker

 12. Kim:
  Tusen takk kim, du vet alltid hva du skal si ❤ Håper du kommer deg igjennom dagene, så smertefritt som overhode mulig.. Stå på, du er et fantastisk menneske og en virkelig god blogger. Stor klem tilbake!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s