Gråte, slå eller kaste opp?

Jeg visste ikke om jeg skulle gråte, slå eller kaste opp.  Jeg var full av angst,  fortvielse og sinne. Skjelvingene tok over kroppen, hadde null kontroll. Det var rett før jeg kastet opp døren, løp ut av bygningen og rettet mot motorveien.  Jeg hadde lyst til å skrike ut hvor jævlig jeg hadde det, hvor stor angsten min var. Hvor lite livslyst jeg hadde. 
Men jeg tok meg sammen. For stemmen på innsiden ba meg om det, han sa jeg ikke for snakke om det jeg har innerst bak hjertetrota, og alle dere vet hvor svak jeg er for han. Jeg kaller han bare smerten, for han river og sliter i meg på innsiden. Men han er også angst, frustrasjon,sinne, fortvielse, mindreverdighet, tårer og blod. 

Jeg hater han. Jeg hater hva han gjør med meg. Jeg skulle ønske jeg kunne få han bort, bare viske han bort fra tankene mine og glemme han for alltid. Men har sitter grodd fast, han slipper ikke taket, han gjør alt han kan for å knekke meg.  Jeg kan ikke slå, sparke eller gjømme meg. Jeg kan ikke gi han besøksforbud eller bure meg inne på rommet for å ikke møte han. Han er inni meg, uansett hva jeg gjør. Han er der 24/7. 

Han er stygg, men på en ubeskrivelig måte er det riktig og. Som om han gjenspeiler meg. Jeg kan ikke gjøre annet enn og beskrive og tegne han. Jeg hater han – og han hater meg.

 -happypain

14 kommentarer om “Gråte, slå eller kaste opp?

 1. Det fascinerende med deg er at innleggene dine egentlig kan tolkes veldig forskjellig. Nesten noe mystisk over det, som at du ikke helt klarer å være bastant og direkte. Så om jeg har tolket det rett da, så vet jeg hvilke mann du snakker om. Min har et skilt og en ropert, på skiltet står det to ting:
  «Stopp»
  «Du kommer til å dumme deg ut». Mens i roperten prøver han å få meg til å se på skiltene. Han pleier å stå utenfor for eksempel bussen når det er mye folk på den.
  Psykologen min sa alltid at det var «ok» å ha angst, som om det gjorde meg noe godt. Angsten var/er der jo, uansett hvor «ok» det er. Og når ble det ok å bo med et lite helvete inni seg. Du er ung, du skal vel snart på videregående og livet ditt tar litt fart på en annen måte liksom. Bare prøv å dra noe lærdom ut av de negative tingene og smil til deg selv 🙂 Du er vaker og vidunderlig og sjarmerende underlig! ❤

  Liker

 2. Det må være ekkelt å ha noen inni seg som overtar litt i blandt.
  Har vært borti noe lignene men ikke helt på samme måte, det var som om jeg ble splittet også var det ei som var sterk og kontrolerende som sa gjør det! mens den andre var spinkel og redd og sa nei jeg kan ikke , slutt.

  Liker

 3. Igjen så er du utrolig god til å skrive, og å sette ord på hva du tenker og føler min venn.
  Hater tanken på at noen har gjort deg så vondt, spessielt med tanke på din fortsatt veldig unge alder.
  Slike mennesker som gjør så flotte mennesker som deg noe vondt, burde rett og slett blitt stengt inne i et trangt bur, til de råtner helt!
  Du er forresten veldig flink til å tegne, liker i hvertfall tegningen du har lagt ut her godt. Du er spessiell happypain, veldig stolt av å kalle deg for min venn.
  Vil alltid være her for deg, tro på deg, støtte deg, ta deg på alvor og hjelpe deg vist det er noe.
  Stor, varm bjørneklem fra meg!

  Liker

 4. Exhausted:
  Det er utrolig ekkelt og skremmende ja :-/
  Det du beskriver der, er skikkelig ekkelt det og. Man mister på en måte tilliten til seg selv. Og det er vondt og ganske frustrerende.. 😦 stå på kjære du! ❤

  Liker

 5. Kim:
  Jeg måtte lese kommentaren din et par ganger før jeg skjønte hvordan jeg skulle tolke den. Visste ikke om jeg skulle ta den positivt eller negativt.
  Og jeg tror du faktisk har skjønt ganske mye. Det er en måte og formidle seg på, at jeg ikke helt vet hvor jeg står i verden. Jeg legger ofte mye tid og krefter i innleggene mine, og prøver å formidle et budskap. Noe som er i meg som jeg ikke helt klarer og beskrive, som jeg vil se om andre kan kjenne seg igjen i. Så du har skjønt mye!
  Og denne mannen, har vist meg masse skilt oppover tiden. Ble litt lettet når jeg forstod hva kommentaren var et tegn på.
  Tusen takk for fine ord ❤ du vet alltid hva du skal si. Og jeg leser bloggen din hver dag, selv om jeg ikke alltid kommenterer. Du har sterke og viktige budskap, meninger og det står det stor respekt av!
  keep up the good work!<3

  Liker

 6. …:
  Tusen takk for oppmuntrende og varme ord!
  I mange år har jeg satt skylden på meg selv, det gjør jeg litt forsatt. Men jeg vil ha han buret inne. Men når jeg leser i avisene ser jeg folk som for 2-3år. Den tanken gjør meg redd, for hva er 3 år?
  Takk, og jeg er like stolt av og kunne kalle deg min venn! du er en fantastisk person, med et hjertet av gull og omsorg. Er så glad jeg ble kjent med deg!
  Mange takk, er godt å vite hvor jeg har deg. Og jeg vil alltid være her for deg og!
  stooor bjørneklem til deg og! 🙂

  Liker

 7. Du skriver så bra at det er veldig vanskelig for meg noen ganger å holde tårene inne i øynene…
  sv: Takker for utrolig koselig kommentar på min blogg, setter stor pris på det =)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s