12 kommentarer om “Ukens sitat/motto; Uke 22

 1. Livet er aldri lett.
  Før kom jeg gjennomm dagene uten smerte,nå strever jeg med alt.
  Noen tenker: Er det så innmari vanskelig å spise?f.eks. men jeg skal si deg ja det er innmarri vanskelig enten vill ikke maten ned fordi en stor klump av sorg sperrer for alt eller kommer det alltid opp igjen. Men sånn var det før nå kravler jeg meg langsomt oppover stigen til et vanelig liv men klumpen i halsen er der alltid.
  Du må ALDRI slutte å skrive denne bloggen hver gang jeg leser dette kommer jeg et hakk lenger opp i stigen. Husk at du gir håp til mange som sliter i denne bloggen ikke bare til meg men mange andre også
  Lykke til i hverdagen happypain.
  Fra: Marthe, 12år

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s