Hat, redsel, uenigheter og særhet

I løpet av mitt liv, er det ting jeg hater, er redd for og sterkt uenig i. (Altså som alle andre mennesker, rett og slett).  Men dette er en liste over mine ting;

Jeg understreker at dette er mine meninger, og mine følelser og tanker. 

Jeg hater visse lyder. Ikke fordi egentlige hater lydene, men jeg takler de ikke. Klokketikking, gummihansker, fuglekvittring, folk som plukker på huden, kraner som drypper.. og mye, mye mer. Det er ikke det at jeg har noe imot folk som plukker på huden, eller fugler som kvitrer. Men jeg for en intens smerte i ørene, dette høres sikkert helt sykt ut, men det skjærer i ørene mine. Jeg faller helt ut av samtalen eller «omverden» vist du vil. Jeg klarer ikke å konsentrere meg. Og må gjerne holde meg for ørene. Irriterende sier du?
Det rare er at jeg kan godt høre på skarpe og høre lyder som musikk, banking, skriking etc. 
Rar jeg? du tulller..

Jeg hater fordommer. Folk som kaster et blikk på deg, og tror de vet alt om deg. Folk burde være forsiktig med å slenge rykter. Rykter sprer seg fortere enn ild, og kan ødelegge et menneske så sårt. Dessverre har fordommene nesten tatt over verden, det er kanskje å dra det litt langt, eller kanskje ikke? Prøv å bli kjent med personen før dere setter en stempel, taper, hore eller noe annet stygt og frekt.

Jeg hater folk som mishandler eller krenker mennesker på alle slags måter. Jeg hater dem, jeg skulle ønske alle fikk livstid, så de skjønner hva de har gjort. Hvor jævlig det er for den som har opplevd det, hvor utrolig stor smerten og skammen er. Jeg hater dere helt sykt.

Jeg er redd for flammer. Jeg tåler ikke at noe brenner. Står det et sterainlys på bordet? Da må jeg ut av rommet, for helt hetta. Ser for meg en alvorlig brann med en gang. Kjenner jeg får grøssninger nedover hele ryggen. Mer om dette kan du lese her.

Jeg er redd for fugler. Da jeg var liten angrep en fugl meg, og etter det har jeg prøvd å unngå fugler så mye jeg kan. Jeg våkner forsatt om natten og kjenner kaldtsvetten i panna, og pulsen dunker som om den skulle sprenge. Pluss at jeg alltid har sett for meg at en kommer til å drite i huet på meg, bare på drit liksom. 

Jeg er redd for framtiden. Jeg er redd for hva som vil skje imorgen, om en time eller om et minutt. Framtiden skremmer meg. Lettere sagt jeg er redd for livet. Jeg er redd for andre, jeg er redd for meg selv.

Jeg er sterkt uenig i at homofilitet er en skam. Hvorfor i alle dager er alle så imot det? Jeg tror det kommer av at folk er redd for «nye ting» eller redd for ting som er ukjent. Så istede slenger de dritt om det, når de innerst inne føler seg usikker. Jeg syntes det er helt greit jeg! har selv både familie og venner som er homofile, og de er verden beste! trakkasering rundt homofilitet er noe av det verste jeg vet. Les mer om den urettferdigheten her.

Jeg er sterk uenig i at norge er imot livsstraff. Jeg syntes norge er altfor slappe der. Har du myrdet noen? Kanskje 5-10 år fengsel. De pårørende vil leve med det resten av sitt liv. Det er et menneske vi snakker om, ikke en bil. Jeg blir så sur! Og det samme gjelder mishandling og overgrep. Det kan dere lese mer om her

Noen av mine særheter;
Jeg må sitte på høyre side av bussen, ellers får jeg helt panikk og må ut av bussen. 

Jeg kan ikke spise etter klokka 18.00

-happypain

41 kommentarer om “Hat, redsel, uenigheter og særhet

 1. Vet du hva, jeg er veldig enig i dine uenigheter! Helt enig faktisk! Og jeg skjønner ut i fra dette at du sliter med mye angst for forskjellige ting, har jeg rett? Det må være ekstremt slitsomt. Jeg sliter med mye angst selv, men ikke i nærheten så mye (mange ting) som deg. Stå på kjære!

  Liker

 2. mysecretmypain:
  Godt å høre, da er jeg ikke alene! Og ja, jeg sliter med angst. Veldig vondt å høre at du sliter med angst, sender deg masse varme klemmer og du skal vite at jeg er her! stå på du og, har troen på deg!

  Liker

 3. Malin; Jeg er også livredd for slanger. Begynner nesten å gråte om jeg ser en.
  Happypain, beundrer deg virkelig. Du vet kanskje ikke hvem jeg er, eller du vet hvem jeg er men jeg har laget en anonym blogg fordi jeg ikke klarer mer, og trenger et sted å si akkuratt hva som skjer liksom..<3

  Liker

 4. Jeg er veldig enig med deg i disse uenighetene. Fordommer mot andre er noe av det værste jeg vet.
  Jeg også har slike ting jeg «må» gjøre. Tvangstanker med andre ord. Det var værre før, men har enda noen småting liksom. Men nå er jeg mer slik at jeg klikker for ingenting, hvis jeg er lei meg eller redd (form for angst kanskje?)
  Uansett… Bra skrevet!

  Liker

 5. secrethardlife:
  Tusen takk kjære deg ❤ det kan godt hende vi kjenner hverandre, skulle så gjerne ha hjulpet og støttet deg så godt jeg kan! vet hvor jævlig livet er til tider. Sender deg masse, masse varme klemmer og du skal vite at jeg heier på deg<3

  Liker

 6. Agora:
  Ja, fordommer er forferdelige greier.. håper du har det så bra som mulig? hvordan går det? ❤
  Off, vondt å høre at du har hatt/har slitt med tvangstanker. Slitsomt og tungt!!
  Jeg tror det er en form for angst, tror ikke du?
  Tusen takk "agora" stå på, er her for deg! ❤

  Liker

 7. Sv: Tusen takk 🙂
  Kan si jeg kjenner meg igjen av mange punktene som du har nevnt her. Fuglekvitrning kan bli skikkelig irriterende her oppe i nord hvor det ikke blir mørkt om kveldene…. det er så mange ting som er så teite i dette samfunnet, syns det skal være likt for alle. 😦

  Liker

 8. Veldig godt skrevet min venn.
  Kom faktisk nettopp over flere ting til vi har til felles. Jeg foreksempel er livredd fugler, spessielt når jeg sykler så kommer de mot meg og snur i siste liten, nesten like før de flyr inn i fleisen på meg eller noe.
  Det med fugler opplevde jeg her om dagen når jeg og en venninne satt utenfor gatekjøkkenet i Oppdal, og så kom fugler flaksene i fart, mot meg. Jeg skvatt! Og jeg hater det…
  Jeg er også sterk uenig i at homofili er noen skam, vet om flere homofile og de er jeg veldig glad i som venner for de personene de er uansett!
  Flammer er jeg ikke så veldig redd, men liker ikke stearinlys, livredd for at de skal bekke og at det skal begynne å brenne, og sånt!
  Og det med straff så er Norge alt for, alt for snill og dum. Mange som skulle vært sperret inne til den dagen de dør. Sikkert stygt sagt, men som du selv skrev, i motsetning til de ofrene og pårørende som må leve med minnene og frykten og sårene i ettertid så er 21 år foreksempel INGENTING!
  Utrolig mye vi to har til felles min venn, musikken, meninger, erfaringer og så mye mer! Blogger gjør vi begge også.
  Er så utrolig glad i deg «happypain», og vil så gjerne møte deg en gang i fremtiden, det hadde vært så koselig. Vi har alerede veldig god kontakt på msn og jeg liker deg kjempegodt som en utrolig god og støttende venn du er for meg, vil som sagt før alltid være her. Du har numret mitt så ring meg for all del om det er noe som helst, uansett tid på døgnet!
  KJEMPEGLAD I DEG! STOR KLEM FRA MEG! 🙂

  Liker

 9. Uff, litt av et innlegg. Bra skrevet altså. Er veldig enig i det med fordommer og krenke et menneske, er egentlig enig i alt sammen du har skrevet. Men akkurat de to tingene hater jeg veldig mye.

  Liker

 10. Du skriver utrolig bra. Får aldri sakt det nok heh.
  Jeg syns Norge er helt tragiske når det kommer til fengselsstraff 😦 vi burde hatt livstid i Norge også. Folk kan gjøre så mye fælt også er vel den største straffen 20år? og det blir ikke 20år en gang for de teller anderledes i fegsel..

  Liker

 11. Hvorfor har du ikke skrevet noen nye innlegg.. ?? =(
  Blir bekymra, du har ikke skrevet noe på en uke jo !! ;(
  Jeg savner deg, happypain ! <3<3

  Liker

 12. Kjære, søte deg. Jeg blir utrolig bekymret når det er opptil en uke siden vi hørte noe fra deg sist! Jeg virkelig håper at alt er bra med deg. Eller, bra, jeg mener at jeg virkelig skulle ønske, av hele mitt hjerte at alt var bra med deg. Jeg håper virkelig ikke det har skjedd noe, for jeg bryr meg masse om deg! Om jeg hadde vært kristen hadde jeg bedt Gud om på passe på deg, søte. Jeg er ikke kristen, men likevel sender jeg en støttende og god tanke samt en stor klem til deg. Du fortjener ikke å ha det som du har, og jeg håper virkelig at du bare har en normal ‘pause’ fra bloggen, og at ting er på bedringens vei, for det fortjener du, virkelig. Jeg håper at du en dag kan våkne opp lykkelig og sovne lykkelig og jeg både vet og tror at den dagen vil komme, du må bare tro på det du også! Selvom det er ubeskrivelig vanskelig, så må du ikke miste håper, vennen min. For det vil ordne seg. Selvom minnene alltid vil sitte som brent fast i deg, vet jeg at du likevel kan få det bedre. Jeg snakker av erfaring. Aller er forsjellige og takler det forsjellig, noen klarer det – andre ikke, men du, jentami, du er så sinnsykt sterk at jeg har tro på deg. Det står så ekstrem respekt av deg. Ut fra de få bildene vi har sett halveis av deg her på bloggen, kan jeg se at du er vakker. Og du kan virkelig kunsten å ordlegge seg, det beundrer jeg. Itillegg virker du veldig hyggelig og snill. Du virker som en person som jeg lett kunne kommet overns med i virkeligheten. Jeg håper på det aller, aller, aller beste for deg fremover. Det fortjener du også. Jeg har fulgt med på bloggen din lenge, og jeg tørr innrømme at jeg har blitt glad i deg. Uannett hvor rart det èn måtte høres ut, så har jeg det. Og jeg _vet_ at jeg ville blitt knust dersom noe skjedde. Jeg er helt venneløs i virkeligheten, og selvom vi aldri har møttes eller snakket sammen, er du blitt som en venn for meg. Min eneste venn. Jeg håper du fortsår og vet hva du betyr for mange av leserne dine. Jeg vil alltid, alltid, alltid være her for deg. Om jeg måtte hoppet på toget for å møte deg og hjelpe deg, hadde jeg gjort det.
  Håper vi snart hører fra deg.
  Glad i deg.
  Klem.

  Liker

 13. Eg og blir uroleg når det går lengre tid mellom kvar gang eg høre fra deg.
  Det eg hatar no er at eg ikkje klara å få bort savne og at eg føle meg heilt aleine (ingen som forstår fløelsane mine) de har ført til at eg har begynt me sjølvskading…………
  *Klem*

  Liker

 14. Hey Cecilie.. =)
  Jeg er ingen mester på sånne ting, men du må serr stoppe med selvskadinga di.. Jeg snakker rett og slett erfaring her… Jeg har holdt på med akkurat det samme som deg og du må ikke fortsette med det… !!
  Det ødelgger deg !! =(
  Jeg skal ikke si at jeg kan alt, men bare ber deg om å stoppe.. ❤

  Liker

 15. Happypain! du har ikke blogget siden den 06.06.11! det er i morgen 10dager siden! hvor er du? er alt bra? jeg veit du ikke har det så veldig lett og støtter deg gjennom alt! er her for deg vis du trenger meg, send en mail på Fredrikoostli@live.no om det er noe! å se du ikke blogger gir meg dem verste tanker! vær så snill kom med et pipp snart! er innom bloggen vær dag! ingen nye innlegg. ser folk blir mer og mer bekymret, å det blir også jeg! jeg er redd for det verste men håper på det beste! mange store varme klemmer fra meg!

  Liker

 16. Vi bryr oss alle sammen!
  Og to uker uten blogging er ikke helt deg.
  Vi sender alle gode tanker til vår kjære happypain ❤
  Kom snart tilbake! ❤
  Klem Isole 🙂

  Liker

 17. Håper alt er bra med deg! Blir litt bekymra når du ikke har blogga på 10 dager.
  Når du leser komentarene over her, så ser du hvor mange som virkelig bryr seg om deg! Og hvor mange som egentlig får hjelp av og lese bloggen din.
  Som sagt, håper alt er bra med deg. Sender deg masse tanker ❤
  Klem Madelen 🙂

  Liker

 18. Pain ! </3
  Prøva men det er ikkje so enkelt. Gjør det ikkje so masse no lenger, men "anfallet" kjem sikkert tilbake.
  *Klem Meg*

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s