Kjære alle sammen!

Jeg har motatt en del bekymringsmeldinger og kommentarer i det siste. Og blir kjempeglad for omtanken, absolutt! Jeg vil derfor stikke fort innom og si at grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund, er at jeg er innlagt. Jeg har rett og slett ikke krefter til å blogge akkurat nå, har det ganske tøft for tiden. 
Så jeg har det tøft, men er trygg! og jeg tenker masse på dere alle sammen, mange av dere har jeg blitt bedre kjent med og jeg beundrer dere så utrolig mye! Tusen takk for alle fine ord, klemmer og hjerter! 
Jeg ønsker alle kjære lesere en så god søndag som mulig! Jeg vet at mange av dere har det tøft og vanskelig, men hold ut! det som ikke dreper deg gjør deg sterkere.. ekke sant?

Jeg poster dette innlegget pågrunn av dårlig samvittighet, og for alle som har tenkt på meg. Stay strong everybody ❤

-happypain

27 kommentarer om “Kjære alle sammen!

 1. Utrolig deilig å høre fra deg i igjen! Har vært så utrolig bekymret! Tenker mye på deg og håper det kommer noen lysere tider for deg fremover, mindre fortjener du ikke. For meg selv, så er jeg blitt helt avhengig av den anonyme bloggen min. Jeg får flere kommentarer på hvert eneste innlegg, og har ikke fått en eneste negativ, takk og lov for det! Det er litt vanskelig å blogge nå som tre av vennene mine plutselig vet om bloggen min, men jeg prøver. Kanskje det er det rigktige og fortsette og la noen ta del i 1/3 av livet mitt? Kanskje jeg kan få litt av den hjelpen jeg trenger? Helt siden torsdag har jeg ikke vært meg selv. Jeg har droppet ut av avtaler, og på lørdag var jeg ute en tur til nabobygda for å spise is med mamma og lillebror. Det er det værste jeg har vært med på. Følte meg så skamfull! Prøvde å skjule ansiktet mitt under hele turen, og ville bare legge med ned å dø. Er litt bekymret for dagene fremover.. På mandag skal vi bare levere bøkene, tar max 15 min, men det er nok.. På tirsdag er det jo siste skoledag, og det er helt til klokka elleve. Vet ikke om jeg klarer det, men jeg må. Senere den dagen er det filmkveld hos en gutt jeg ikke kjenner, men alle venninnnene mine skal, så jeg sa at jeg kanskje kom. Alt er så vanskelig akkuratt nå, men jeg tenker masse på deg, og håper du ikke blir irritert over denne lange kommentaren, men jeg har virkelig savnet deg, og håper du blir bedre snart, og om ikke bedre, ja du skjønner<3 Stå på vennen, du er en av de sterkeste jeg vet om<3!

  Liker

 2. Åh, jeg har vært utrolig bekymret når du ikke har blogget på så mange dager – selv om jeg faktisk ikke kjenner deg. Var godt å høre fra deg igjen – tenkt veldig mye på deg.
  Skal sannsynligvis legges inn i morgen – og jeg er nok så sikker på at du er innlagt hvor jeg (sannsynligvis) skal bli lagt inn i morgen.. Så kanskje jeg ser deg?
  *stor klem*

  Liker

 3. Herregud så godt det var å høre fra deg igjen !! ❤
  Har savnet deg så mye !!<3
  Jeg er rett og slett ingenting uten din blogg, og jeg har vært ganske langt nede uten deg.. </3
  Bare stå på happypain, du klarer dette !! =)
  God bedring og håper vi får høre fra deg snart igjen.. ❤

  Liker

 4. Anonym:
  åå, så koselig å vite at du har tenkt på meg! jeg tror jeg vet hvem du er, og jeg har tenkt på deg og! ❤
  Uff, vondt å høre hvordan du har det! du fortjener så utrolig mye bedre! det kan jo hende du ser meg, men håper du slipper innleggelse! og jeg krysser fingrene for at jeg kanskje blir skrevet ut idag.
  stor klem tilbake ❤

  Liker

 5. mudprinsess:
  Det håper jeg og, og tusen takk for omtanken! det gjør godt i hjertet mitt ❤
  Stå på vennne, jeg tenker på deg og! stor klem tilbake ❤

  Liker

 6. Åh… så bra å få høre fra deg igejn, endelig, har vært utrolig bekymret! jeg har en av mine vanskeligste perioder akkurat nå så ble veldig glad for at du er trygg hvertfall! stå på vennen ❤ 🙂 Håper å høre fra deg igjen snart! <3<333<3

  Liker

 7. Håper du blir skrevet ut snart, og at vi kan fortsette å holde kontakten. 🙂 Ønsker deg alt godt, og jeg synes du er en virkelig psykisk sterk og hyggelig person. Føler jeg ikke fikk sagt ordentlig hade til deg, men det ble litt vanskelig der og da. Så nå sender jeg klemmen jeg egentlig ville gi deg tidligere i dag. 🙂 Krysser fingrene for at vi hører fra deg snart igjen.
  Stor klem, fra E. ❤

  Liker

 8. Godt å høre at du er i trygge hender, selv om du har det veldig tungt. Jeg er sikker på at du kommer mye sterkere ut igjen. Ting tar tid, men ingenting er verdt å gi opp! Kjemp videre, vennen ❤

  Liker

 9. E:
  Awwww, tusen takk kjære du! det var veldig spesielt å møte deg, det var koselig! men hadde selvfølgelig vært bedre uten for lukkede dører på en avdeling.
  Jeg hadde også lyst til å gi deg en stor og god klem, men var litt vanskelig med alle personale rundt. Sender en stooooor klem tilbake ❤ du er i tankene mine! stå på kjære du ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s