Dag 19

Da var dag 19 på avdelingen snart ferdig. Jeg er sykt sliten, og gruer meg veldig til imorgen tidlig. Vurderingssamtale, jeg hater det ordet. Jeg hater blikkene, forventningene, spørsmålene og meg selv. Jeg hater blikkene, de svir seg fast i sjelen min og gjør så skyldfølelsen stiger til topps.. jeg hater blikket til mamma som for meg til å føle meg trengt oppi et hjørne, jeg kjenner press og klarer ikke å si det jeg egentlig vil. Jeg hater blikkene til behandlerne mine, som signaliserer «kom igjen, svar. Kom igjen!». Jeg hater forventningene om at ting skal ha blitt bedre, akkurat som hvor mer spørsmål jeg fårr hvor «friskere» skal jeg bli. Jeg hater spørsmålene som alltid er de samme, jeg har ikke noe bedre svar på de enn forrige gang jeg ble spurt. Kan dere ikke vær så snill å forstå det? Jeg hater meg selv, for at jeg ikke er sterk nok. For at jeg ikke takler livet. Irretasjon og frustrajon svever rundt i rommet, og tregger meg hardt i brystet. 
Jeg HATER rett og slett vurderingssamtaler.Skulle gjerne bare synket ned i stolen, og blitt bortevekk. Hele greia blir bare et skikkelig stressmoment, som langt i fra gjør det noe bedre for meg.
«Har du mer livvslyst nå? Nå? Nå? NEII.

Dette innlegget skriver jeg av frustrasjon, desperasjon og maktesløshet. Jeg føler ikke kontroll over egne handlinger eller kropp. Jeg er vettskremt men på en ubeskrivelig måte, gir den meg frihet. En slags nummenhet.. Som at jeg gir faen i alt, fordi jeg er utslitt og ødelagt. 
Som jeg sa til den ene behandleren min; Å være bak låste dører i en avdeling er som å ligge i raspirator og vente på at noen skal slå den av. Man blir tatt ifra valget om å forlate livet, uansett hvor stor smerten er.

Hjertet dundrer, dagen imorgen blir ikke lett. Uansett hvilken avgjørelse det blir til. 

 -happypain

11 kommentarer om “Dag 19

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s