Symbol på min kamp

«…Se på det som en forsettelse på kampen din. Du trengte og hvile et par uker, og det er helt greit! Kanskje du skal symbolisere det på en måte? Alle vi rundt deg vet at det ikke er en lett sak, vi vet hvor tøft og jævlig det kan være. Men du er sterk som bare det. Hva kan hjelpe deg til å huske at dette ikke er et nederlag, men en forsettelse på kampen din?»

Da avtalen med behandleren min var ferdig idag, og jeg hadde reist meg for å gå. Sa han akkurat det som står over her. Vi hadde hatt en ganske lang samtale, som gikk innom vonde og såre temaer. Jeg svarte «vet ikke, men skal tenke på det». 

Jeg har veldig lenge vært dritt lei den gamle piercingen min. Har vært innom piercingstudioet flere ganger bl.a med venner og på kontroll. Og der har det ligget en utrolig kul piercing som jeg har hatt veldig lyst på. Etter samtalen dro jeg rett dit og fikk byttet piercingen min.  
Denne piercing skal symbolisere min kamp. Den er vanskelig, full av smerte både fysisk og psykisk. Men jeg har ikke tapt ennå. 

Han piercing duden fortalte at dette var den eneste som var tatt inn i buskerud og har ligget der i 3 år! Kanskje den lå og ventet på meg? Jeg syntes ihvertfall den var veldig kul, og den betyr faktisk veldig mye for meg.
(litt rødt rundt navlen o.l pågrunn av sting etter tidligere operasjon)

-happypain 

21 kommentarer om “Symbol på min kamp

 1. Rå piercing !! =D
  Det er sant at du ikke har tapt ennå og det kommer du heller ikke til å gjøre ;)<3
  Jeg er kjempestolt av deg, happypain !! Du står på hver dag og det sjokkerer meg ettersom alt du har vært gjennom…. =/<3
  Klem ❤

  Liker

 2. Den var kul 🙂 Håper du har det litt lettere når solen skinner. Hvorfor ble du borte en lang stund?, jeg ble bekymra for deg

  Liker

 3. Exhausted:
  Heidu! ååå, jeg har savnet deg og bloggen din skikkelig, har tenkt masse på deg! hvordan går det egentlig med deg? ❤
  Jeg har vært innlagt på en akuttenhet i ca. 3 uker, så var vanskelig å få postet innlegg da tankene var helt andre steder.
  stå på kjære du, ikke gi opp! du er i tankene mine ❤

  Liker

 4. Jeg drømte om deg i natt 🙂
  og det er helt merkelig, fordi jeg føler at jeg kjenner deg på ekte nå, selv om jeg vet at jeg ikke kjenner deg mer en det du har fremstilt deg som på bloggen..
  Men i drømmen hadde du hvertfall en søster som var kjempelik på Selena Gomez, og du var også kjempepen og skikkelig søt.
  Du hadde sånn mørkeblondt hår. (typisk at du har mørkebrunt ellernoe i virkeligheten…haha.)
  Og du var så utrolig skjønn og være med! Vi snakket om så utrolig mye og vi hadde masse til felles. Så var vi på bussen plutselig og masse sånne merkelige ting.
  Så skjedde det noe som jeg ikke husker. Også ble jeg solbrent sånn at huden min så ut som asfalt… hehe!
  Men den piercingen var dritkul! merkelig at den har ligget i 3 år… kanskje den virkelig har ventet på deg!! 🙂

  Liker

 5. Kathrine:
  Awwww, du er så utrolig skjønn! Tusen takk for fine ord kathrine. Skulle virkelig ønske vi kunne se hverandre face2face! du virker som en helt herlig jente!
  Jeg har faktisk en søster som er veldig glad i pop, og jeg har mørkeblondt hår! haha (‘:
  Jeg er her for deg vennen, uansett hva det skulle være! tusen takk, jeg syntes også det var veldig rart, holder på troen at den ventet på meg 🙂
  stoooor klem til deg ❤

  Liker

 6. Oi, jeg føler meg nesten litt synsk her!! 😮 haha!
  Fordi hvis jeg ikke husker helt feil, satt søstra di i ei seng å hadde på seg headsett :p haha! tviler ikke på at ho hørte på musikk da, liksom haha 😮
  men syykt! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s