Gjett hva som kom i posten idag.

Mitt kjære vitnemål fra ungdomsskolen kom i posten idag. Jeg kjente skikkelig avsky. Jeg ville IKKE åpne konvolutten. Fant ut at jeg kun har karakter i ett fag; mat og helse.. siden den karakteren ble satt i 9 klasse.
Utenom mat og helse står det fritatt for opplæring på alle fag. 
Jeg blir i så utrolig dårlig humør av og se vitnemålet, et skriftelig bevis på at jeg ikke takler hverdagen. Jeg gjømmer den langt inn og bort i et skap i stuen vi aldri bruker. Minner-minner og flere minner. Overgrep- tårer-blod-løgn-skam-selvskading-innleggelser-diskusjoner-depresjon- sult- fortvielse- desprasjon- sinne og hat.

-happypain

14 kommentarer om “Gjett hva som kom i posten idag.

 1. huff, så kjedlig =( Er det noen bestemt grunn at du slipper vurdering, eller er det »kun» fordi du har vært mye borte av psykiske/fysiske årsaker?

  Liker

 2. Jeg skjønner deg veldig godt, har gjort mye for bare å bestå i år. Gruer meg til skolen begynner igjen, hater å være der. sitter bare å stirrer på klokka i seks timer

  Liker

 3. hei ! siden du ikke har fått noen standpunktkarakter i alle fagene, hvem skole skal du begynne på til høsten, hvordan linje ? eller skal du ikke gå på skolen pga din psykiske helse?
  håper alt er bra med deg! sender store varme klemmer til deg 🙂

  Liker

 4. Anonym:
  Heisann anonym, og tusen takk for spørsmål! Jeg har kommet inn på særskildt grunnlag, men har ikke fått vite verken skole eller linje enda, men vet ihvertfall at jeg har en plass 🙂
  Tusen takk for klemmer! sender mange tilbake til deg ❤

  Liker

 5. Tenker på deg, vennen. Ikke se på dette som et nederlag. Noen ganger er egen kamp viktigere enn skole, og du er fortsatt i en kamp du skal vinne med glans. Aldri gi opp ❤

  Liker

 6. falt:
  Tusen takk vennen, jeg tenker masse på deg og! ❤ dine varme ord og hjerter betyr mer enn du aner akkurat nå. Jeg har foresten glemt passordet til bloggen din, kunne du sendt det på mld eller epost? ❤ stå på, du er så sterk!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s