…Når jeg var liten

Jeg var ungen som var sta som et esel. Vist jeg hadde bestemt meg for noe, ga jeg meg ikke før jeg hadde oppnådd det jeg hadde bestemt meg for. Så om det var at jeg skulle klatre i et tre, ha en kjærlighet eller vinne en diskusjon. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om hvor mye staheten har betydd for meg, og at jeg har nå mistet den og sliter med å finne grunner til å holde meg i livet.( Det innlegget kan du lese her). Jeg var ungen som alltid prøvde og få oppmerksomhet, som ville bli sett og hørt. Jeg var ungen som hadde masse ønsker. 

Når jeg var liten ville jeg bli komiker.
Jeg ville bli verdens sterkeste (ihvertfall mye sterkere enn pippi langstrømpe!!)
Jeg ville ha et stort hus, bil, en schæfer og rottweiler.
Jeg ville ikke gjøre lekser
Jeg skulle bestemme, ingen skulle få bestemme over meg.
Jeg skulle bli rik, kjøpe meg aalt jeg ønsket meg. ( Trampoline og massseee sjokolade!)
Jeg  skulle ha tjenere
Jeg skulle ihvertfall få bestemme når jeg skulle legge meg!

Idag har jeg kun ett ønske; Å få fred fra smerten. 
Er det ikke rart? Når du er liten, 5-6 år. Og det største problemet i verden er om du fikk lørdagsgodt. Tenk om vi kunne skru tiden tilbake, hadde ting blitt bedre? Om jeg hadde vært en annet sted, en annen tid. Hadde jeg sluppet traumene jeg da opplevde?

 Q: Hadde dere fler ønsker som barn, enn dere har nå?

-happypain

11 kommentarer om “…Når jeg var liten

 1. Jeg har skrevet mange ganger om at barns bekymringer er så små. Alt er bare lek for de fleste barn.
  Jeg husker en gang jeg klartet opp i et tre, falt 4 meter ned, gråt litt, og klatret opp igjen…
  Hvorfor klarer jeg ikke det nå. Hvorfor klarer jeg ikke å klatre opp igjen etter at jeg har grått …?

  Liker

 2. Utrolig bra skrevet ! Jeg hadde også mange merkelige ønsker som liten, men de forsvant etter hvert for jeg fikk nye ønsker som betyr mer for meg fordi jeg er jo en annen nå enn det jeg var da jeg var 6 – 7….
  Stå på videre ❤
  Du er sterk 😉

  Liker

 3. bra skrivd:) jeg har egentlig ikke tenkt etter hva mine ønsker som barn var, jeg husker egentlig ganske lite fra den tiden, men noe jeg husker er at jeg ønska meg en radiostyrt bil

  Liker

 4. Jeg ønsket meg bryster med leopard BH, og kjæreste. Nå er mitt største ønske å være barn igjen, føler meg som en liten pike innestengt i en voksen kvinnekropp. Som trenger kjærlighet og omsorg. Vil fortsatt ha kjæreste som kan passe på meg osv, men skulle likt å få igjen litt av den barndommen min som ble frarøvet og traumatisert.

  Liker

 5. lengelevedoedsangst:
  Så sant..så sant. Den dagen det går ann og gå tilbake i tid.. da er jeg sikkert død allerede, men hadde vært så godt! Jeg skulle ønske av hele mitt hjerte at du ikke hadde opplevd det du har gjort, stikker i hjertet mitt. Jeg er her ❤ vet hvordan det er og ha et hælvette til barndom.
  Stå på kjære du! ikke gi opp, jeg er her for deg. UANSETT!

  Liker

 6. isole:*
  Viktig og spennende tema det der. Tror jeg har lest alle innleggene på bloggen din nå, og du uttrykker deg på en så levende måte. Du skriver så bra! keep up the good work ❤
  Det eksemplet der kan jeg kjenne igjen. Er det fordi når vi var små, var ikke sånne små ting et nederlag? Mens idag dømmer vi oss selv alt for hard? Og gidder ikke å prøve engang for vi "vet" at vi kommer til å feile?
  Stå på vennen ❤ du er i tankene mine!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s