8 kommentarer om “Life Is Hard

  1. Livet kan være både vondt og urettferdig, og mange av oss må jobbe hardt og har det mye vondt, men om man bare ikke gir opp vil man finne sin vei og ting vil bli bedre.
    Selv har jeg slitt med angst, depresjon og selvmordstanker siden jeg var ca 13-14 år gammel, og først i år har ting begynt å bli bedre, men det har ikke vert lett. Jeg har brukt mange timer på å lese om helse og fysisk aktivitet ift. psykisk helse. Jeg har brukt tid på å finne ut hva jeg trenger og hva som er nødvendig for nettopp jeg skal ha det bra.
    Je ghar lagt vekt på hva jeg trenger og «gitt litt faen» i hva alle andre tenker og føler, for hvis familien min virkelig bryr seg om meg så støtter de meg i å få det jeg trenger.
    Derfor vil jeg bare si at uansett hvor vondt ting er må man bare ikke gi opp. Finn ut hva du liker og hva du vil og bruk tid og energi på det. Etter 5 år med dårlig psyke har ting endelig begynt å bli bra og når jeg først fant ut hvordan ble det veldig mye bedre på veldig kort tid. Derfor, ikke gi opp! Prøver du noe som ikke funker, så prøv noe annet neste gang, til slutt vil du finne noe som funker, og når du først gjør det, så gjør det igjen 😀 Det vil til slutt hjelpe deg 😀

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s