Adrenalinkick

Du kjenner pulsen stiger, du vet at straks. Hvert øyeblikk skjer det. Du rekker ikke å tenke mer før det skjer. Du kjenner suget i magen, hastigheten går fra 0 til 90kmt på 2sekunder. Du vil ikke åpne øynene, ikke av frykt for hva du vil se, men for at turen skal være ferdig. Du holder deg ikke fast, du er med. Hver eneste celle i kriker og kroker er med, du er til. Du kjenner kroppen er vektløs, og du kjenner ikke smerte i det hele tatt. Du skriker av følelsen å være til. 
Adrenalinkick.


speedmonster. (google.no)

Du svinger fram og tilbake, du sitter fastspent og har ingen vei og snu. Svinger att og fram i 115km i timen, du henger opp ned over 40m over bakken. Magefølelsen av og ikke vite hva som kommer til å skje, sluker meg. Den gir meg et kick som føles så ekte og godt.  Igjen kommer følelsen av og komme i kontakt med andre følelser, enn bare de som gjør vondt, eller jævlig vondt.  Jeg skriker og jeg skriker, ikke fordi jeg er redd, men fordi jeg er et menneske med EKTE følelser. Igjen føler du følelsen av å være vektløs, eller smertefri som jeg liker å kalle det.
Adrenalinkick.


Spinspider (tusenfryd.no)

Denne uken har jeg som dere sikkert skjønner hvert på tusenfryd. Å fy FAEN hvor deilig det var og kunne føle på nye følelser, ikke depresjon, angst, fortvielse eller noen slags smerte. Bare forventninger, kiling i magen, og en lykkerus større enn jeg noen har har drømt om. Jeg er sykt glad for at jeg lot meg bli dratt med ut på tysenfryd. For det tok litt tid for å få meg med, jeg skal ærlig innrømme at jeg først nektet. Jeg ville bare ligge i sengen, men min kjære søster fikk meg med, tusen takk ❤
Jeg elsker i hele tatt og få adrenalinkick – både kroppen og sjelen elsker det. Min største drøm er å hoppe i fallskjerm.

Q: Er dere glad i adrenalinkick? 

-happypain 

12 kommentarer om “Adrenalinkick

 1. Jaaa, er glad i adrenalinkick, i enkelte situasjoner i hvertfall 🙂 Kommer ann på.
  Så utrolig fint å høre at du har vært på Tusenfryd og kost deg, det har du fortjent så mye.
  Unner deg hver eneste lille glede du kan få i livet vennen min!
  Kjempeglad i deg, noe du ikke får lov å glemme.
  Kos deg masse, og er det noe, så har du numret mitt, vist du har mistet det så skal jeg selvfølgelig sende det igjen, men ikke her 🙂

  Liker

 2. Jeg elsker i alle fall å utfordre meg selv, min egen frykt. Jeg er ikke vant til berg-og-dalbaner, og når jeg alikevell blir med, selv om jeg ikke åpner øynene så er det en fantastisk følelse å vite at man har overvunnet sin egen frykt, og gjort noe man virkelig har lyst til. Digger følelsen 😀

  Liker

 3. Så bra du skriver!!
  Er helt enig, å kjøre berg og dal-bane og få det adrealinkicket er utrolig deilig!
  Jeg pleier å føle meg helt nedopet etter en tur i en sånn… haha. Hele kroppen føles så gele, men samtidig er så morsomt og deilig også 🙂
  Godt å høre at du har kost deg hvertfall 🙂 ❤ Full fortjent<3

  Liker

 4. Ja, elsker adrealinkick !!
  Også berg og- dal-baner ! =D
  Men det er superdeilig og høre at du har kost deg på tusenfryd ihvertfall !! =D ❤ Det har du virkelig fortjent etter alt du har vært gjennom ..<3
  (Håper også snart på å få svar på mailen som jeg sendte deg for rundt to måneder siden…)
  Sender deg en varm nattaklem fra meg ❤

  Liker

 5. Pain ! </3:
  Adrenalinkick er digg!!
  mailen min er klikk ;/ men skal svare så fort som mulig, det lover jeg! ❤ jeg er ihvertfall her, om du trenger meg ❤
  Sender masse varme klemmer og tanker ❤

  Liker

 6. Det var bra å høre.. =) ❤
  Men ihvertfall, hvis du ikke husker mailen min, så si ifra her.. 🙂
  Skulle gjerne trengt noen gode ord fra deg nå… =/<3
  Varme klemmer fra meg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s