Da går det nord-over!

Da reiser jeg straks. Det går nord-over, og vet ikke helt hvor lenge jeg blir. Jeg gruer meg litt, formen er langt ifra på topp. Men som behandleren min så smart uttalte ; «kanskje dere bare må dra med «happypain» på noe, selv om hun ikke har lyst?».
Eller jeg gruer meg ikke litt, men noe helt forferdelig! Hjemme vet jeg hva jeg skal gjøre hvis det oppstår altfor vanskelige kriser, jeg vet hvor og hva jeg gjør når skadetrangen tar overhånd. Jeg vet generelt hvordan jeg takler smerten, selvom den medisisnk sett bare blir verre.
Jeg har godt over 10timers kjøring foran meg, og krysser både fingre og tær for at det skal gå bra. 
Jeg er ikke 100% sikker på om jeg har nett der oppe, men tror det og håper det. Som dere vet er jeg blitt veldig avhengig av bloggen. Ellers vet dere ihvertfall hvorfor jeg ikke blogger på en stund,  

 Som dere ser er alt pakket og klart! Og før dere spør, nei jeg har ikke prøvd å lukke kofferten eller baggen enda, men det skal vi få til!


(har tenkt å pløye meg igjennom store deler av lost-sesongen på bilturen!)

Q: Er det noe dere vil jeg skal skrive om framover?Ta gjerne kontakt. 

-happypain

9 kommentarer om “Da går det nord-over!

  1. Dette går nok kjempefint 😀 Det blir nok bedre en du tror ❤
    Uansett, håper jeg du får kost deg massemasse!
    Og hvis ikke har du jo LOST-serien med deg 🙂 ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s