10 kommentarer om “Ukens sitat/motto; Uke 28

 1. ❤ tenker masse på deg vennen! ❤ blir overlykkelig hver gang du blogger. Bloggen din hjelper MEG utrolig mye så vil bare si tusen takk for det og stå på søta ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ skulle ønske jeg kunne gi deg en STOR Og VARM klem! ❤

  Liker

 2. Er veldig glad du er tilbake igjen!
  Tenker veldig, veldig mye på deg – du er i tankene mine hele tiden. ❤
  Stå på videre, "Happypain", jeg vet du kommer til å vinne denne kampen, fordi du er så utrolig sterk! Jeg heier på deg, og vil alltid gjøre det! 🙂
  Sender mange varme klemmer. ❤
  (Har avtale med behandleren min i morgen – når skal du neste gang?)

  Liker

 3. PainyHeart:
  Du er i tankene mine hele tiden og, savner deg.. ❤ skulle ønske jeg kunne gi deg en stor klem og si at vi skal klare dette sammen. Og jeg heier på deg , og krysser både fingre og tær og alt som kan krysses!!!! du skal klare dette.
  Tuuuusen takk for kommentaren "painyheart", du er gull verdt ❤
  Jeg skal ikke før tirsdag den 26, når skal du neste uke?

  Liker

 4. Happypain: Behandleren min skal ha ferie, så jeg skal ikke før ut i August (gud, jeg kommer ALDRI til å klare meg så lenge… Men blir det for ille, er den andre behandleren min der, men jeg klarer aldri si fra til foreldrene mine om at jeg trenger å prate med noen, uansett hvor ille jeg har det)
  Du er så fantastisk, «happypain». Husk at jeg er her for deg, uansett hva. ❤ Om du vil prate, så har du mailadressen min. 🙂

  Liker

 5. Painyheart:
  Kjenner følelsen.. behandlerene mine har også hatt ferie, føltes helt uuholdelig. Kanskje et bevis på hvor avhengig vi har blitt av samtalene?
  Du er like fantastisk vennen, er så glad i deg! eposten min er klikk 😦 men skal sende mail så fort det ordner seg! ❤

  Liker

 6. Anonym:
  Blir så glad av å høre at du får hjelp av bloggen! det er så fantastisk ❤ jeg håper virkelig du tar godt vare på deg selv, og husk at jeg er her. Sender masse varme klemmer og tanker til deg, stå på! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s