Uklart

Uklart. 
Tanker og handlinger løper fritt. Jeg prøver å stoppe, jeg tvinger meg til og ikke tenke konsekvenser. Alt er så uklart. Den altfor kjente tomheten kommer som en plustelig kvalme. Vet ikke hvorfor, men du trenger og kvitte deg med den. Du lener deg over doskåla og kvalmen forsvinner sakte men sikkert, men hvor skal jeg tømme tomheten min? Hvordan tømmer man tomhet?
Barberbladet går dypere enn noen gang, jeg trenger hvile. Jeg trenger følelsen av å forsvinne fra virkeligheten, la fantasien ta over. Drømme om et liv uten forventninger, uten skadetrang eller ønske om å dø. Før ønsket jeg virkelig det, jeg ønsket meg å starte på nytt. Gjøre om feil, si ting jeg ikke har fått sagt, gjøre ting jeg ikke har fått gjort. Men idag, akkurat nå skjønner jeg at det er ikke det jeg ønsker. Jeg ønsker ikke å starte på nytt, jeg ønsker å få en ende på alt.  Men hva er egentlig forskjellen?
Jeg vet det blir store arr, store vide sår. Jeg vet jeg vil skamme meg, prøve å gjømme dem. De gjenspeiler min smerte, min despresjon. Jeg vil gå så langt som å si at det er min måte å holde ut. Grusomt, hælvette, forjævlig.. ingen av ordene dekker hva jeg føler lenger.
Jeg klarer ikke stoppe tårene, alt er bare uklart. 

-happypain

19 kommentarer om “Uklart

 1. Uff, jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal si.
  Jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, men jeg vet virkelig ikke hvordan. 😦
  Hvertfall, jeg tenker på deg! Masse! Og jeg tror jeg kan snakke for alle som leser bloggen din, når jeg sier at vi virkelig ønsker at du skal klare deg gjennom dette og bli frisk!
  Utrykket du har på bilde kjente jeg igjen. Jeg har sett det mange ganger når jeg ser på meg selv i speilet. Forskjellen er jo at du har mye penere trekk en meg!
  Beklagr hvis dette ble en rotete kommentar. Jeg er egentlig syk i dag, fysisk syk faktisk! slapp, nesa renner og hodet surrer… hehe. Men måtte virkelig få kommentert innlegget ditt, og bare få sagt at jeg støtter deg så utrolig mye!! ❤
  Sender deg en varm klem jeg ❤

  Liker

 2. Skulle gjerne hjulpet deg og skulle virkelig ha sagt hva som helst for at du skulle hatt det bedre… =/ ❤
  Ihvertfall, tiden er kanskje ikke riktig til å si dette, men bare tenk litt på det: "Smerte er ingen fiende, men en venn som forteller deg at du er i live"
  Jeg har den setningen i hodet hver dag…
  Jeg får vondt i meg når jeg ser bilde av deg med tårer i øynene… </3
  Varme klemmer fra en som tenker på deg hver dag !! ❤

  Liker

 3. Kathrine:
  Hei kathrine! først må jeg si, tuuuusen takk for koselig og oppløftende kommentar ❤ dine kommentarer betyr sykt mye for meg, og du er i tankene mine ❤ jeg vet du vil hjelpe, og det gjør så godt i hjerte, at du skulle bare visst ❤
  Skulle ønske vi hadde mer kontakt enn vi har, stå på kjære du!
  håper du blir frisk snart! sender en stor godbedringsklem!
  Hvordan går det egentlig med deg? har du vurdert å lage en anonym blogg selv? Håper du har det så bra som du klarer, jeg ser deg, du er i tankene og hjertet mitt.

  Liker

 4. Pain ! </3:
  Kjære deg ❤ tusen takk for kommentaren! jeg syntes ordtaket var veldig bra jeg! den er vanskelig, men god.
  Tusen takk, jeg håper virkelig du tar så godt vare på deg selv. Du er i tankene mine, og jeg ønsker med hele hjertet at ting ordner seg for deg ❤ jeg vet du har det vondt, eller ikke vondt.. helt forjævlig vondt. Men jeg heier på deg! stå på, du er så sterk ❤

  Liker

 5. Du er så vakker ❤
  "Våre liv er det tankene våre gjør det til."
  Marcus Aurelius
  "Det vakreste i livet er illusjonene om livet."
  Honoré de Balzac
  Klem til deg ❤

  Liker

 6. ååå, kjære deg Happypain! Svaret ditt varmet meg virkelig!
  På pcen min har jeg en mappe som heter «glede». Av og til hvis jeg er litt lei meg ellernoe pleier jeg å se i den mappen. Der er det alt i fra bilder av katten min, den gamle hesten min og bilder som vekker opp gode og herlige minner med venninnene mine. Bilder som får meg til å le, og bilder som bare får meg til å smile å kjenne gleden inni meg. Jeg lagret den kommentaren din og la den inn på «glede» jeg 🙂 Den varmet meg virkelig!
  Egentlig så varmer alltid svarene dine, men det var noe spessielt med denne følte jeg ❤

  Liker

 7. Kathrine:
  ååå, det gjorde godt å høre kathrine! Sånne kommentarer som det inspirerer meg virkelig til å forsette å blogge, det gjør så godt i hjertet.
  Jeg kjenner jeg er stolt av å kunne være i den mappen din, varmet godt i hjertet mitt! Jeg håper virkelig svarene mine og bloggen generelt kan hjelpe deg videre. Du er i tankene mine hver dag ❤

  Liker

 8. Du må vite at jeg virkelig tenker på deg også! Hver eneste dag på jeg liksom bare skjekke bloggen din.. 🙂
  Har lest den siden du begynte og blogge, og jeg tror aldri jeg opplevd å lese en blogg som din. En blogg pleier for meg å være bare en blogg, og den som skriver bloggen pleier å være en random person som jeg egentlig driter i…men dette er noe annet. Jeg bryr meg virkelig om deg! Og bloggen din er bra og inspirerende, sterk og du skriver utrolig bra i tilegg! Aldri et kjedelig innlegg heller…
  Når det gjelder det å lage en anonym blogg, fikk jeg bare lyst til å gjøre deg litt nysgjerrig (a) Jeg har hatt både anonyme og uanonyme blogger, og du har besøkt dem 🙂 Kommentert også til og med ^^<3 hihi.
  har hatt utrolig mange forsøk på dette med blogg, haha. de fleste har jeg egentlig slettet, men noen ligger jo igjen da. Å bare støver ned…
  Nå vet jeg ikke om du har besøkt alle bloggene mine, men jeg vet at du har besøk en av mine anonyme blogger, og en av mine ikke anonyme blogger 😀 sååååå ❤
  Haha, ha en kjempefin dag søte :* Du er herlig og fantastisk!!!

  Liker

 9. Kathrine:
  Hei igjen kathrine! og igjen, kommentarene dine er virkelig gull verdt. Det betyr mye for meg at du liker bloggen min, det inspirerer meg virkelig til å forsette å blogge. Du skal vite at jeg bryr meg masse om deg og, du er i tankene mine hver dag, skulle ønske jeg kunne fortelle det face2face.
  Hmm, nå ble jeg jo veldig nyskjerrig da! :p hmmm, du må nesten fortelle meg!
  Igjen tusen takk for kjempe koselig kommentar, stå på og ta godt vare på deg selv ❤ du er en helt fantastisk jente som er gull verdt og det er kommentarene, klemmene og hjertene også! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s