Hvem er jeg egentlig?

Alt er ute av kontroll. Jeg er redd, jeg er ikke meg selv lenger.
Jeg har så lenge jeg kan huske følt en smerte som aldri har blitt borte. Men hvordan er det egentlig å leve uten akkurat den smerten?  Eller er den en del av meg, uansett? Uansett hvor hardt jeg jobber, er smerten en del av min kropp, min sjel? 
Smerten er mitt første barndomsminne, jeg husker absolutt ikke noe før det. Har det noen gang vært annerledes? Må jeg godta smerten jeg føler, godta at det er en del av jenta jeg er?
Jeg holder ikke ut den tanken. 

Jeg er redd. Jeg er redd for å finne ut at jeg prøver å strekke meg mot et mål som ikke finnes. At den jenta jeg er idag, er sånn – og alltid kommer til å være det. Er jeg som jeg tror? Eller ligger det helt andre handlinger, verdier og personligheter bak smerten jeg nå bærer på? Vil det forandre livssituasjonen min? Jeg blir forvirret, hva skjuler seg bak alle årene med løgner, tårer, blod og oppkast? Hvem er jeg egentlig? 

Vekk imorgen- Ormstunge

-happypain

12 kommentarer om “Hvem er jeg egentlig?

 1. Vennen.. ❤ Stå på, og ikke gi opp! Jeg håper virkelig du blir bedre en dag. Jeg heier på deg – uansett hvor lang tid det vil ta for deg å vinne denne kampen. ❤

  Liker

 2. Kan du ikke prøve å tenke på smerten som et tegn på at du lever?
  Jeg får vondt inni meg av å tenke på at du har det vondt! Jeg skulle så inderlig stått ved siden din og grått med deg, snakket med deg, vært sterk med deg og alt det som innebærer i din hverdag, men istedet så skriver jeg det her til deg. Stay strong!<3

  Liker

 3. Theresa:
  Tusen takk kjære theresa! det betyr veldig mye for meg. Jeg prøver, virkelig prøver å se på smerten som et tegn på at jeg lever, skulle bare ønske jeg taklet den bedre.
  Håper du får en så fin dag som mulig, og husk at du er en flott jente med hele livet foran deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s