En liten melding til dere alle sammen!

Jeg har dessverre ikke hatt anledning til å svare på e-postene deres, pågrunn av dårlig nett og en e-post som lever sitt eget liv. Så vist dere har sendt en e-post dere ikke har fått svar på, så send den på nytt! nå er e-posten oppe igjen, og jeg vil mer enn gjerne svare og støtte så godt jeg kan. 

Håper alle får en fin onsdag, så om det pøs regner eller er strålende sol.

– happypain

9 kommentarer om “En liten melding til dere alle sammen!

 1. Daniel Niazi:
  Hei daniel, lenge siden sist! du sendte meg noe, gjorde du ikke det? uten at jeg skal gå noe innpå det. Vist jeg ikke har svart, send gjerne på nytt 🙂 Her går det ok, og jeg ønsker deg en strålende fin sommer! håper ting er så bra som mulig.
  Klem

  Liker

 2. Det går nok bra det. Det viktigste min venn, er at du må tenke mer på deg selv, håper i hvertfall du ikke tenker at du skal ha dårlig samvittighet eller noe fordi du ikke svarer på folks eposter og lignende, for det skal du ikke ha.
  Er flott at du har ting å gjøre, alle trenger noe å ha fokus på fremfor vanskelige ting, det er virkelig positivt. Men håper bare ikke du tar vann over hodet om du skjønner.
  Er uvirkelig glad i deg, og vil ikke du skal ha det vondt.
  Sender deg en stor og vennlig klem «søss», du betyr mye for meg!

  Liker

 3. Eg har sendt nokken dikt til deg, men visst du svara so kanskje de tar langt tid før eg svara for eg har som sakt ikkje pc. Du skrive fantastisk og er til stor inspirasjon for meg og ei stor støtte 🙂 ❤ Klem fra meg

  Liker

 4. sv: Hei! Synes du er veldig tøff som tørr å skrive en blogg om noe så vanskelig og personlig, håper det kan være med på å hjelpe deg framover. Det er rart hvordan livet kan oppleves som en eneste kamp, og så plutselig kommer et øyeblikk som gjør alt verdt det. Lykke til til deg, ønsker deg mange slike øyeblikk framover!

  Liker

 5. Hei Happypain, så leit at du ikke har det bedre, selv så går det veldig opp og ned, fra det ene øyeblikket til det andre.. også er jeg redd for å bli frisk så jeg holder meg selv nede og det er rart veldig rart. Håper du har opplevd noe spennende i sommer da<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s