Break

Jeg har vært veldig ut og inn av bloggen i det siste, fordi ting er vanskelig. Det kan egentlig ikke beskrives med ord. Ting er veldig vanskelig, og det har skjedd ting jeg ikke vil dele med bloggen akkurat nå. Selvom bloggen er «fristedet» mitt og har hjulpet meg kjempe masse, kjenner jeg at jeg må konsentrere meg om andre ting akkurat nå. Jeg må bruke kreftene og energien min til å holde meg selv i live så godt jeg kan. Det har blitt veldig lite søvn i det siste, som igjen gjør meg ekstra sliten,
Så jeg har en liten bloggpause, ikke så lenge. Bare lenge nok til jeg får litt orden på alt kaoset.  

Men jeg skal komme tilbake! Jeg vil sende hver av dere en god og varm klem. Jeg har litt i overkant av 200 unike treff hver dag, og det betyr mye for meg. Dere er helt fantastiske. Mange av dere har jeg fått glede av og bli bedre kjent med både på mail, facebook og msn. Jeg har til og med møtt en av dere. Vi holder hverandre oppe, noe som er med på å inspirere meg til å forsette å blogge.
Så til alle lesere, stå på! Livet kan være et hælvette som ord ikke kan beskrive.
Og må også legge til en dyp kondolanse til alle som mistet sine kjære i tragedien i Oslo og Utøya. Jeg sender masse varme tanker til skadde og deres pårøerende. Sender masse tanker til alle som var i nærheten eller har blitt berørt på noen måte! Sender særlig en stor og varm klem min kjære kompis som var en del av dette forferdelige som skjedde på fredag.

Vi blogges! – happypain

 

28 kommentarer om “Break

 1. Sender mine tanker til deg og håper på at du snart er tilbake ! ❤
  Sender også varme klemmer til deg og din kompis som var med på helvete på utøya.. !!! </3
  Jeg er utrolig stolt av deg og hvordan du klarer å holde i live hver dag, uansett om du har det helt forjævelig hver dag…!!
  Sender trøstende klemmer til deg ❤

  Liker

 2. Håper du får litt mer orden i livet ditt, det fortjener du til tusen<3 Håper det blir litt lysere tiden for deg fremover slik at alt blir litt lette for deg<333 Tenker masse på deg<3 Stay strong<3

  Liker

 3. Ta vare på deg selv, og ikke gi opp. ❤ Jeg er her for deg. Du har mailadressen min om du skulle ønske å prate en eller annen gang. Du vet hvor mye jeg tenker på deg. ❤ Stå på videre, du er så utrolig sterk, søte. ❤ Får så vondt av å se deg med tårer i øynene, på det bildet.. Du fortjener virkelig ikke å ha det sånn. Du fortjener så mye, mye bedre, og jeg håper virkelig du vil få det bedre.
  Sender mange varme klemmer. ❤

  Liker

 4. Sender tanker og klemer til deg og ❤ Eg har motståt trangen til å kutte meg. Visst du vil ha nokke og blogge om, so kan du skrive og måtta og komme seg igjenom sorg/savn på *stor klem*

  Liker

 5. Cecilie:
  ååå, så bra! jeg er stolt av deg ❤ det er en beinhard kamp..
  Det kan jeg vettu, noe spesielt innen temaet? Familie, venner, kjærste.. død, avstand, krangel? Eller bare sorg/savn generelt?
  stå på vennen, jeg sender masse varme tanker og klemmer til deg ikveld og ❤

  Liker

 6. Håper du får det lettere, virkelig! Ta godt vare på deg selv, du klarer nok å komme deg over dette selvom det tar tid… Klarer fremdeles ikke å få inn at dette faktisk har skjedd i lille norge, og at det var en NORDMANN’s gjerninger.. Hwlt sykt!

  Liker

 7. Som jeg bruker å si til de som jeg kjenner og som sliter litt. Ta en dag om gangen. Se de små positive tingene som dukker opp og ikke tenk langsiktig. Da vil det som oftest gå mye bedre 🙂 Finn også ting du liker å holde på med slik at tankene dine blir satt på noe annet, slik som spilling av spill.

  Liker

 8. Min kjære venn, jeg kan ikke utdype hvor trist jeg synes det er at en så ung person og kjær venn som deg har det så vanskelig du har det.
  Kan aldri forestille meg smerten du lever med med tanke på dine opplevelser tidligere, og nå for tiden, men jeg vet noe om hvordan det er å ha det vanskelig. Jeg vil påminne deg om, at jeg er kjempeglad i deg, og vist det er greit for deg, så ringer jeg deg gjerne til uken vist det er greit for deg, har jo numret ditt. Må bare få fylt kortet mitt igjen.
  Vil så veldig gjerne gjøre noe for deg. Du som er en så utrolig varm og kjær person, veldig rettferdig og snill, du fortjener noe mye bedre.
  Jeg tenker på deg, og jeg gleder meg også til å sende det brevet jeg skrev skriftlig til deg på onsdag, håper du liker det. Du betyr mye for meg, for meg så er du som en lillesøster jeg aldri har fått møte, en personlighet jeg alltid har ønsket meg i vennekretsen.
  Og det at vi ikke har truffet hverandre personlig, det er trist, men la oss ikke være lei oss for det. Vi er begge to veldig unge, og jeg håper for alt i hele verden at vi en gang kan møtes «i virkeligheten».
  Tenker på deg, og jeg er veldig glad i deg. Tusen takk for en veldig hyggelig samtale tidligere i dag, du er så god å snakke med du, samme hva! Du er ikke noe hvem-som-helst, du er en helt spessiell, unik og uerstattelig, god venn som jeg ALDRI vil miste eller erstatte for noe som helst i hele verden.
  Ingenting kan sammenlignes eller erstattes med deg! Og det mener jeg.
  Er alt for glad i deg! ❤
  Sender deg stor og varm tankeklem "lillesøster", meg har du alltid! Jeg vil ikke svikte deg, eller såre deg, og om jeg noen gang skulle gjøre det, så er det i hvertfall aldri med vilje, og vil i såfall være veldig rask med å be om unnskyld!
  Glad i deg min kjære venn!

  Liker

 9. håper du får orden på ting og at hverdagen vil bli lettere for deg ❤
  det er nok lurt å ta en blogg pause når du er så sliten. Ta vare på deg selv.
  vi heier alle på deg ❤ never give up!

  Liker

 10. du er ei så sterk jente, du fortjener å ha det bra! jeg synes du er så flink å stå på, selv om du har det tøft og jævlig! Stå på og ta godt vare på deg selv! ❤

  Liker

 11. Sorry for at eg ikkje har svart, men svara no når eg har tid.
  Når du er so langt nede at du tenker: No går det ikkje ann å komme lengre ned. Kossen kommer du deg opp igjen da?
  Eg har periodar der eg slite sjukt, med den tanken at det er ingen som eg glad i meg og at eg berre kan dø
  Klem ❤

  Liker

 12. Cecilie:
  Kjære vennen ❤ ikke føl press for å svare, du svarer når du har lyst og tid.
  Du har noen som er glad i deg – jeg! ❤ jeg bryr meg om deg, og hver dag lurer jeg på hvordan det går med deg. Jeg vet jo en del av hva du sliter med, og det er tunge ting. Skulle ønske du kunne sleppe all smerten ❤
  Når man føler at man ikke kan komme lengre ned. Er det stort sett helt svart, ekke sant? Når jeg ikke kommer lengre ned, tenker jeg ; okei, jeg er på kanten av stupet.. men jeg skal ikke utenfor. Dette hjelper nok ikke mye, men stol på meg. Jeg kjenner deg såpass at jeg vet du ikke fortjener alt du er igjennom. Jeg vil komme å klemme bort all smerten og fortelle hvor betydningsfull du er ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s