Sammenbrudd?

Drittlei, så DRITTLEI!!
Drittlei av og ha en fot som aldri vil gro, dritt lei av og gå med gips og krykker. Drittlei av hele meg. Drittlei av og bli bestemt over, drittlei av og ikke kunne ta mine egne valg. Drittlei av å ha det vondt både fysisk og psykisk. Drittlei alt. 

Jeg satt meg på gulvet på badet, tok avbryte-tanga til pappa og rev opp gipsen…Hvorfor i hælvette vil ikke brudde gro?… Jeg ga blanke faen i at den egentlig skulle sittet på 3-4 uker til.Det tok meg nærmere en time å få til, men jeg skulle klare det. Jeg reiv, klippet og beit. …Kanskje like greit og sage av hele beinet, når jeg først er i gang?… Ga meg ikke før gipsen var helt av.Jeg åpner klesskapet og kaster alt på gulvet. Bukser, gensere, skjerf, truser, bher, sokker, t-skjorter, shorts og alt annet som får plass i et skap …hva i helsikke skal jeg med disse, magen og lårene får ikke plass i de uansett… Akkurat som det disse matrielle tingene som har gjort meg noe. 

Mens jeg står midt opp i haugen av bandasje og klær, puster, peser og er helt utslitt. Så spør jeg meg selv;  hva faen driver jeg med? Hva feiler det meg? 

Hva skjer egentlig i hodet på meg? Jeg er bare så drittlei.. vet ikke hva eller hvor jeg skal gjøre av meg.

-happypain 

13 kommentarer om “Sammenbrudd?

 1. Å vente på at slikt gror er dritt. Gipsen er i veien og tung å ha på. Så ja, jeg tror jeg kan fatte sinneannfalle ditt. Jeg kunne gjort det samme selv visst jeg var sånn lei. Men jeg foreslår at du beholder gipsen på når du får på ny da isåfall 😛 God bedring og lykke til med alt ❤

  Liker

 2. Huff, sånt er ikke godt:c <3Men jeg vil du skal vite en ting;
  Du er FANTASTISK<3 Du er helt NYDELIG<3 Du er UNIK<3 Du er UBESKRIVELIG<3 Du er VAKKER<3 DU ER RETT OG SLETT PERFEKT<3333333

  Liker

 3. stay strong, fantatiske du. jeg skal ikke si at jeg vet akuratt hvordan du har det, for det kan jeg nemlig ikke.
  men jeg har selv vært «der», jeg har selv vært så nedbrytt psykisk, og sutti med foten i gips.. det virka som at hele verden stritta i mot, det virka som at livet aldri noen gang ville få farge, igjen.
  men det viktigste er å ikke gi opp, jeg var nært ved å gi opp – men samme hvor vondt jeg har det nå – så har jeg bestemt meg for at jeg skal aldri synke så langt igjen som jeg en gang var, du får heller ikke gi opp. ting vil bli bedre, du får ikke slutte å tro. stå på, vakre menneske<3

  Liker

 4. Jeg skal si til deg at det endelig var godt å høre fra deg igjen, men det var ikke noe særlig behagelig å lese det du skrev her… </3
  Jeg forstår deg, virkelig, har vært der selv, men du må virkelig bare stå på !! ❤
  Du vet at jeg er glad i deg og du vet at du alltids kan kontakte meg når som helst ! ❤
  Men jeg skal fortelle deg en ting: Du må takle din hverdag på din måte, akkurat som du skrev, at du fikk sammenbrudd av gipsen på beinet ditt osv… Bare ikke gi opp håpet på at en dag, en nydelig solfull dag er den mest fantastiske dagen i ditt liv !!! D= ❤
  Sender deg mange tanker og tårer ❤

  Liker

 5. aii, kjedelig med gips 😦
  Jeg skjønner meg faktisk på disse utbruddene dine, tro deg eller ei!
  Man har lov til å bli lei! Det er menneskelig 🙂
  Å se det positivet? Det er i det minste bra at du kastet klær rundt omkring i stedet for at du skader deg eller gjør noe annet dumt? ❤
  Godt å høre fra deg igjen forresten, selv om det trist å lese at du føler det sånn! 😦
  Har forresten sendt deg mail ❤
  Stå på, gullet! Dette går bra en dag vet du ❤ I mellomtiden støtter vi deg alle! ❤

  Liker

 6. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Vet at en slik reaksjon er en måte å komme seg igjenom hverdagen på.
  Syns det er kjempe bra at du skriver om dine følelser og tanker. Ingenting galt med det du tenker og føler. Lykke til videre med behandlingen. Kjempe bra at du velger å kjempe deg videre i livet. Du kommer til å nå langt med det =)
  Når hverdagen er krevende og vanskelig er da man ser hvor sterk man egentlig er. Det er vanskelig å holde rett fokus når man sliter psyksik, men det er kjempe modig gjort og velge å ikke gi opp. Forsett med det.

  Liker

 7. uff.. 😦 Tenker veldig, veldig mye på deg, det skal du vite. stå på, vennen, du betyr utrolig mye for meg. ❤
  jeg heier på deg, vet du.
  sender en stor, varm klem. ❤

  Liker

 8. Tinasblogg:
  Hei vennen, og tusen takk for kommentar! og tusen takk for fine og støttende ord, de varmet godt i denne ellers så kalde sen-sommer kvelden.
  Jeg håper du har det så bra som mulig, og vit at jeg er her for deg! Sender over masse varme tanker og klemmer <3!!

  Liker

 9. Hvis man er mye slapp og deprimert, og i tillegg brekker bena fort så kan det tyde på D-vitamin mangel!
  Du burde få sjekket om du har D-vitamin mangel el. begynne å ta tilskudd

  Liker

 10. bare et tips:
  Hei! og tusen takk for tips =)
  det er faktisk sjekket, og jeg hadde ganske stor D-vitamin mangel, på grensen til beinskjørhet! får nå behandling for det.
  Ha en så fin dag som mulig! 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s