Vil jeg egentlig bli frisk?

Tårene triller.. jeg klarer ikke stoppe det. Jeg vet ikke helt hvorfor..men følelsene og tankene gjør så vondt, så jeg velger å skrive et innlegg om det. Håper det kan lette litt på trykket. 

Vil jeg virkelig bli frisk? Vil jeg egentlig bli frisk?
Jeg har fått tilbud om et opphold på et ungdomspsykiatrisk behandlingshjem. Jeg har så blandene følelser, alt er uklart. For det første føler jeg meg litt brukt. Brukt på den måten at jeg blir kastet fra sted til sted, er jeg virkelig så vanskelig? Når jeg endelig klarer og bygge opp tillit til behandlerne mine, så skal jeg plutselig få enda noen nye?
På en annen side, kan ting bli noe verre?
Orker jeg å forsette å kjempe? Jeg er så sliten, har mest lyst til å legge meg ned og aldri stå opp igjen. 
Skal jeg begynne på skolen i hjembyen min? Heltid, deltid? Ikke noe skole i det hele tatt?
Hvor skal jeg ha samtalene mine? med behandleren i hjembyen? Eller både fra akuttenheten og hjembyen? Ingen av stedene?
Kommer det noe ny behandler inn i bildet når den ene slutter? Isåfall.. hvem?
Skal jeg forsette å bo hjemme, eller på et behandlingshjem for ungdom? 
Får jeg ikke bruk for støttekontakten?

Jeg føler at ingen vil ha ansvar for meg. Jeg trenger en ramme. En fasit.
Men hva vil jeg egentlig med livet mitt? Kommer jeg til å takle livet framover? 
Jeg er redd, skuffet og utslitt. Press, stress.. PRESS OG STRESS!!  

-happypain

23 kommentarer om “Vil jeg egentlig bli frisk?

 1. Vet du at jeg føler virkeligt for deg……..har du noen gang skrevet en takknemlighetsdagbok……dvs at du hver kveld sitter og skriver hva du er takknemlig for…..over tid så trener du hjerne til å tenke å positivt også……mange har funnet veien ut av h* *e via en slik bok……klemz Dev :-)))
  ….og har du ingen ting å være takknemlig for , så var glad for at du har mat, eller en seng eller noe slik…..du må finne tre ting hver eneste dag…..

  Liker

 2. Søte deg.. liker ikke at du har det sånn, men du er sterk! Det vet jeg. Ikke gi opp, vennen. Er alltid her, og jeg heier på deg<3 Du er i tankene mine, heletiden. Sender masse masse masse masse varme tanker og klemmer – som jeg virkelig håper du kjenner<3 Er her for deg, nydeligste<3

  Liker

 3. Er det akuttenheten du har fått tilbud om? Kjære deg, det kommer til å gå bedre<3 Tro det eller ei, jeg vet hva du snakker om her på bloggen. Mer enn du aner. Det er vondt at noen må ha det slik. Sender deg varme tanker og glemmer snuppa<3

  Liker

 4. Åå.. øynene dine… De er så pene!
  Du kommer til å bli frisk! Jeg er sikker på at du kan klare det, du er sterk! MEN du må selvfølgelig gå inn for det selv også.. Så lenge man drar seg selv lenger ned er det selvfølgelig ikke mye å gjøre, men så lenge du holder troen på at du virkelig ØNSKER å bli frisk så KOMMER du til å bli frisk! Sånn er det bare. det kommer kanskje til å ta tid, men det KOMMER til å skje<3 Det er faktisk sant det de sier; Hvis man virkelig virkelig vil noe, så får man det til! 🙂
  Og jeg er sikker på at du kan få det til! Forsett å kjemp, vakre deg, forsett å ØNSK at du blir frisk! Vi støtter deg alle sammen<3
  Jeg VET at en dag kommer du til å klare det! Forsett og GÅ gjennom helvette, du kommer ut av det en dag så lenge du ikke stopper opp! ❤
  Skulle ønske jeg var hos deg og kunne fange tårene dine.. Men sender en varm klem over nettet ❤ Glad i deg<3

  Liker

 5. Vennen.. Du er så sterk, ikke gi opp – du er et fantastisk menneske. ❤
  Forstår godt at dette er vanskelig for deg, men jeg er sikker på at du vil klare å velge det rette. ❤ Det er ikke noe fasitsvar for hva som er rett eller galt – men det som føles rett for DEG. ❤ Jeg tenker utrolig mye på deg, du er i tankene mine hele tiden. Du fortjener ikke å ha det slik, ikke i det hele tatt.. Jeg er her for deg, som jeg har sagt mange ganger. ❤
  Jeg tenker veldig mye på "vil jeg egentlig bli frisk?" for tiden jeg også.. "Holder jeg meg selv nede?", "kan jeg visst jeg bare prøver?", "vil jeg bli frisk?" og mange lignende tanker dukker opp i hodet mitt hele tiden..
  Sender masse klemmer. Håper det ordner seg – jeg VET det vil ordne seg, det tar bare tid.. ❤

  Liker

 6. Jeg får så vondt når jeg leser dette. Jeg stiller meg ofte det spørsmålet; vil jeg bli frisk? Det er ofte da stemmen/tankene i hodet mitt sier nei. Jeg vil ikke bli frisk. Jeg vil ikke spise normalt, for da legger jeg på meg. Men ingen vet hvordan jeg har det. Jeg sitter liksom med det alene, dag ut og dag inn. Jeg skjønner så alt for godt hva du mener! Jeg er jo på et annet…»stadium» enn deg. Jeg må først ta det steget, å fortelle det til noen , og da kan jeg bare forestille litt av hvordan det må være å fortelle det til en ny, om din gamle slutter o.l… Jeg tenker på deg<33
  Tenker så mye på deg og jeg tenker på deg hele tiden, vet du det? Du er i tankene mine hele tiden, og jeg har så lyst til å løpe bort til deg, klemme deg og gråte. Sender det konstante, varme klemmer, tanker og ord og vil at du skal vite at jeg tenker på deg, og heier på deg til de grader<3

  Liker

 7. Mange vanskelige valg? Redd for å velge feil? Redd for at andre skal ta feile valg for deg, eller valg du ikke er enig i? Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan det er med all denne «behandlingen» for jeg har egentlig aldri vært hos noe mer enn min egen fastlege og en psykolog… Jo, en ørelege en gang også, men det har ikke noe med dette å gjøre 😛
  Så jeg skal ikke prøve å gi deg noen råd rundt det engang. Bare slapp av, tiden går og verden går videre, livet ditt går videre. En gang vil du passere valgene og du vil møte nye. Slik er det dessverre.

  Liker

 8. Ønsker deg lykke til videre av hele mitt hjerte! 🙂 Ser du har vert gjennom mye, ikke la dem/noen prøve å gjøre deg bedre, senere ser at du var perfekt som du var! :))

  Liker

 9. Off… Øynene dine ! Tårevåte av smerte, hat, blod, kjærlighet… Eller hva.. ? (jeg vet ikke..) men ihvertfall noe man ikke kan ta blikket fra.. ❤
  Jeg har spurt meg selv et par ganger: Vil jeg leve? Vil jeg fortsette og stå på eller skal jeg gi opp? Skal jeg være sterk eller svak? Jeg finner ingen svar og rett og slett egentlig ingen grunn til å leve… =/
  Men ja, en dag finner du en fasit, det vet jeg du gjør ! ❤
  Du må kanskje ta den sjangsen, å gå på skolen, skaffe deg nye venner, starte et nytt liv !!! ❤
  Se framover i tid og ikke bekymre deg for at noen skal ødelegge det for deg !!
  Du er modig, du er sterk.
  Du er nydelig, du er vakker.
  Du er deg og du er spesiell !!! ❤
  Ta vare på deg selv, Happypain ❤

  Liker

 10. Jeg var jo på psykriatisk, og jeg har ikke komt noe lenger.. Jeg klarte ikke å innse det får de stengte meg inne og ikke lov til og gå uten for rommet.. Da innså jeg at etter 8 mnd på psyk. var jeg ikke komt noe lenger, i selvmordstankene, de va bare blitt verre. Mens jeg var der inne klarte jeg ikke å slutte med selvskadingen, men med en gang jeg kom ut så jeg hvordan selvskadingen min påvirket de rundt meg, og jeg klarte og slutte! eneste var at de tok fra meg psykosen fordi de mente det var galt for meg og den gjorde meg farlig for andre, som jeg på en måte liker for da ser jeg en helt annen verden enn andre, nå ser jeg hvor kjip egentlig alt er..
  Jeg angrer litt på at jeg sa ja til innleggese, men det er jo forskjellig for alle, kanskje det hjelper deg?
  Uansett så håper jeg at du kommer deg ut i fra dette fort. Tenker mye på deg ❤

  Liker

 11. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal skrive til deg for å få deg bedre… Eneste jeg kan gi deg er støtte og kjærlighet!
  Glad i deg, og jeg håper at du finner ut av dette og blir bra<3

  Liker

 12. føler virkelig med deg! Sitter selv med akkurat de samme spørsmålene hver dag. Svarene finner jeg aldri heller og det er det som gjør meg både fysisk og psykisk sliten hver dag.
  Jeg håper du kommer til en beslutting som til syvende sist vil hjelpe deg på best mulig måte, du fortjener deg virkelig ❤
  heier på deg!

  Liker

 13. The failure:
  Vondt å høre 😦 disse spørsmålene hjemsøker meg hver dag. Det er veldig vondt, så jeg deler virkelig smerten din!
  Tusen takk for oppmuntrende ord kjære du, du er i tankene mine!! ❤ stay strong ❤

  Liker

 14. Malene:
  Jeg har følgt bloggen din en stund nå malene, og ble veldig lei meg når jeg så at du ble skrevet ut av psykiatrisk. Ble ikke lei meg fordi du slapp ut ( det fortjener du virkelig!!) men fordi du ikke følte at du fikk hjelp. Særlig siden du følte det bare ble verre..
  syntes det er flott at du har jobbet med selvskadingen din, det er beinhard jobb det! kan faktisk skjønne det med psykosen, jeg har vært borti lingnende.. men skal absolutt ikke si at jeg vet hvordan det er.
  Tusen takk for fine ord, og jeg håper virkelig du finner en måte å jobbe på som virker bedre og tryggere for deg. Du er veldig mye i tankene mine! tusen takk for fine ord, prøv å ta godt vare på deg selv vennen ❤

  Liker

 15. Pain ! </3:
  awwww, kjære deg ❤ du har en grunn til å leve, JEG er glad i DEG! <3<3
  tusen takk for kjempe fine ord og setninger! du er også spesiell og fantastisk, og ikke minst vakker!! jeg er så glad for at vi ble bedre kjent! du er en så fantastisk jente som er full av omsorg og kjærlighet.. men ikke til deg selv:/
  Skulle ønske vi bodde nærmere, jeg kunne mer enn gjerne ønske at jeg ble enda litt mer kjent med deg, nå som jeg har sett den flotte jenta bak skjermen.
  Ikke gi opp vennen, du er i tankene mine hele tiden!
  stå på, heier på deg "Pain!</3" <3<3

  Liker

 16. mumrikk:
  Hei kjøre deg ❤
  Det er akuttenhet jeg har kontakt med nå, poliklinisk. Har hatt en del innleggelser der, i korte perioder.
  Dette er et behandlingshjem, som du kan være over lengre tid.
  Tusen takk kjøre søte deg, stå på! gjør vondt å høre det du skriver.. du fortjener så mye bedre enn dette 😦 ❤

  Liker

 17. PainyHeart:
  Tusen takk for kjempe fine ord og klemmer<3
  Du kommer alltid med oppmuntrende ord! det varmer godt og varmt i hjertet mitt ❤ Du er så mye i tankene mine og, at du skulle bare visst!! ❤
  Skjønner godt hva du mener, det er veldig frustrerende og hele tiden spørre seg selv om man egentlig vil bli frisk, og man holder seg selv nede ol.
  Stå på søte, fantastiske og omsorgsfulle deg! masse, masse varme tanker og klemmer sendes fra meg til deg ❤

  Liker

 18. Kathrine:
  Awww, tusen takk for fine ord og oppmuntringer!!! ❤
  Det betyr veldig mye for meg at du har troa på meg, virkelig! jeg tenker på deg hver dag, tenker på den fantastiske og flotte jenta som alltid legger igjen så gode kommentarer som får en trygg plass i hjertet mitt.
  Gleder meg til den dagen vi møtes, da skal du få verdens største bamseklem!!!! ❤
  Glad i deg vennen, du er i tankene mine! Håper du har det bra, ihvertfall så bra som overhode mulig! masse masse masse varme klemmer og tanker til deg ❤

  Liker

 19. Forvirring i vanskelige situasjoner er helt grusomt. Akkurat det kjenner jeg meg igjen i. Jeg håper du finner svarene, sammen med behandlerne dine. Du har rett til at noen svarer på spørsmål de vet svaret på synes jeg. Stå på! Du er i tankene mine, søte <3<3

  Liker

 20. neamillyging:
  Det er virkelig forferdelig. Man sitter liksom å tenker på det hele tiden, og dagene blir så utrolige lange og slitsomme.
  Tusen takk kjære vennen min! og lov meg å ta så godt vare på deg selv som du klarer? ❤ glad i deg ;*

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s