Når livet går i svart

I natt har det vært utrolig tøft, lite søvn og masse tårer og blod. Så jeg valgte og stå opp å lage denne videoen istede. Jeg er alltid ute etter å finne nye måter å formidle meg på, og dette var det. 
Ikke noe proff video, men det var ikke det som var fokuset.. men følelsene mine. 

Ha en så fin lørdag som mulig! ♥

-happypain

29 kommentarer om “Når livet går i svart

 1. Tårene presset på når jeg så denne videoen. Selv om jeg skjønner en del av det, så er jeg ikke i nærheten i å føle en tiendel av smerten du bærer på daglig. Du er så fantastisk sterk, sterkere enn de fleste her i verden<3 Jeg har troen på deg. Jeg skulle gjort hva som helst for å løpe bort til deg og klemme deg lenge, og bare la tårene renne. Ikke gi opp herlige deg, jeg er så glad i deg, og jeg tenker så mye på deg<33 Jeg har ikke ord<3

  Liker

 2. Vennen.. </3 Tårene triller, jeg kunne virkelig ønske jeg kunne vært hos deg nå.. Gitt deg mange lange, varme klemmer.
  Masken min holder seg på omtrent hele tiden – jeg gråter veldig sjeldent, uansett hvor mye tårene presser på, gråter jeg ikke. Men nå gjør jeg det, tårene bare renner og renner..
  Videoen var så sterk for meg, og jeg hadde så veldig lyst til å bare holde rundt deg, og gi deg en veldig lang klem når jeg så bildene av deg, og teksten. Spesielt når jeg så bildene av deg med tårer i øynene, det gjorde så vondt.. Tårene stopper ikke, det er grusomt hva du må gå igjennom hver dag. Du fortjener det ikke – det er så urettferdig!
  Du er så utrolig, utrolig sterk, "Happypain". Det føles ut som om jeg har kjent deg i flere år, jeg har blitt glad i deg.. Stå på videre og ikke gi opp, jeg er her for deg. ❤
  Du er i tankene mine hele tiden. ❤

  Liker

 3. Wow.. Det var en video det var virkelig vanskelig å se på! Jeg får så vondt inni meg når jeg ser hvor jævli du har det, og tårene var umulig å holde tilbake..
  Du beskriver så utrolig godt hvordan du har det, både med sang, bilder og tekst! Du er utrolig talentfull, og gjør at vi klarer å sette oss LITT bedre inn i hvordan du har det. Og at du holder ut, det klarer jeg nesten ikke å skjønne. Å leve i et helvete hver dag, og all den smerten du opplever og føler på hele tiden. Men likevel er du her, du står på og du kjemper! Jeg blir så imponert over hvor sterk du er! Og samtidig utrolig gla for at du fortsatt er her<3 For du er nydelig! Jeg vet du ikke ser det selv, men det gjør vi rundt deg. Og denne kampen skal du vinne, kanskje ikke i dag eller neste uke. Men en dag skal du komme deg ut av helvete!
  Skulle ønske jeg kunne kommet og gitt deg en stor klemm, og bare vært der for deg når du har det vondest! Men husk at jeg er hvertfall her hvis du trenger meg! ❤

  Liker

 4. I can see all this pain in your eyes, and feel som off it!
  Det er ingen som egentlig skal oppleve dette som du er igjennom, verden skal ikke være sånn, men det er den og det er trist. Du er uffatelig sterk, du skriver og har en blogg på det, du deler det og hjelper andre mye, det er en bevis på at du er sterk.
  Ingen som har godt igjenom det skjønner det, men det er alltids noen som har opplevd noe av det, de er de som kan hjelpe.
  Har selv vært borti det med selvskading, skjønner hvorfor man gjør det, og hva det er å prøve å slutte.
  IKKE GI OPP!
  klem<3

  Liker

 5. For en utrolig trist film!! Men utrolig bra laget!
  Jeg beklager virkelig.. Jeg visste ikke at du følte det sånn når folk sa at du var sterk. Men uansett hva du føler, kommer jeg alltid til å se på deg som sterk. Du må heller tenke at det er smerten som er for stor, for svak er du faen ikke! Håper du tar det så positivt som mulig, til deg<3
  Jeg håper du kanskje en dag kan lage en video som heter "Når livet går lyst." For det fortjener du så inderlig mye!
  Og du har helt rett! INGEN som ikke har drevet med selvskading selv, kan forstå det! Det er helt sykt egentlig…
  Forresten ser du kanskje at jeg har laget meg blogg! Hoho. Jeg er ikke så proff, så ikke le deg ihjel hvis du besøker den..!
  Glad i deg, vennen! Stå på, pene deg! ❤

  Liker

 6. åh, tårer i øynene:(
  men jeg bare lurer; hvor lang tid tar det ca før du svarer på e-poster? Trenger virkelig svar, vet ikke hva jeg skal gjøre….

  Liker

 7. Jeg skulle ønske jeg kunne gi deg mange varme klemmer, eller klemme deg inntil meg, eller bare legge en hånd på skulderen din akkurat nå. Jeg ble blank i øynene og fikk frysninger over armene. Du er så sterk som fortsetter å kjempe så hardt som du gjør, selv om du møter på problemer følelser og uventede ting. Jeg synes i alle fall du er kjempesterk. Stå på, kjære snille søste deg! <3<3<3<3

  Liker

 8. Hva skal jeg si.. Jeg har ikke ord..
  Tårene renner og alt er tåkete !
  Det er helt forjævelig at du, du som er så nydelig skal oppleve så mye smerte !!
  Alt det du skriver er sant, men det skulle ikke vært sant !!!
  Jeg skulle virkelig likt å holdt rundt deg akkurat nå, lenge, helt til smerten blir borte ! ❤
  Du er faen meg sterk, Happypain !! Jeg har ingenting annet å si ..<3
  Jeg er så fryktelig stolt av hvordan du klarer å holde ut hver dag ! Ikke slutt med det ! ❤
  Føles ut som at jeg har kjent deg lenge ettersom at jeg tenker på deg hver dag og jeg er så utrolig glad i deg !! <33
  Tanker og klemmer fra Pain ! </3

  Liker

 9. PainyHeart:
  Tuuusen takk for fine ord og oppmuntringer «painyheart». De betyr så utrolige sterkt og mye for meg. Jeg savner deg.. skulle ønske jeg fikk tatt ordentlig hadet med deg, en varm og god klem. Og fortalt deg hvor sterk og utrolig mennesker du er.
  Jeg er glad i deg og vennen, du er i tankene mine hele tiden. Lengter til neste gang vi sees, vær så snill og ta så godt vare på deg selv som du klarer ❤ ellers vil jeg gjøre det. Stå på!!! ❤ ❤

  Liker

 10. Du vet at det er de sterkeste som greier å stå frem og fortelle at de er svake små og sårbare…..ta vare på deg selv….føl det du føler…..og husk jeg tenker på deg…..klemz Dev :-)))

  Liker

 11. Secret Hard Life:
  Kjære deg ❤ du har vært borti ALTFOR mye drit du og. Smerten din er like ekte som min. Og du er i tankene mine hele tiden, jeg er glad i deg ❤ Men noen ganger når jeg leser innleggene dine, blir ord så fattige. Jeg vil så gjerne hjelpe, men vet ikke hvordan… du vet at jeg er her for deg ❤ du må si ifra vist det er noe jeg kan gjøre.
  Sender masse, masse masse klemmer og tanker til deg ❤

  Liker

 12. fragileme:
  Tusen takk for fine ord kjære deg ❤ ja, ting er jævlig. Og verden er virkelig et merkelig og vondt sted å være noen ganger.. hva er egentlig meningen med livet?
  Ihvertfall.. alle kommentarene dine er utrolige betydningsfulle for meg. Jeg vet selv hvor jævlig du har det, og du er i tankene mine hele tiden. Skulle også ønske jeg var hos deg, så jeg kunne fortelle at vi skal komme oss igjennom dette sammen.
  Husk at jeg også er her for deg, uansett! masse klemmer til deg, og prøv å ta så godt vare på deg selv som du klarer! ❤

  Liker

 13. Anonym:
  Hei anonym!
  alle mine e-poster er nå besvart. Håper du har fått svar? Har fått veldig mange mail i det siste, så har derfor tatt litt tid. Tror jeg vet hvem du er, og jeg må si at mailen din fikk meg til å felle masse tårer, stååå på!!! ❤

  Liker

 14. Pain ! </3:
  Kjære "Pain ! </3".
  Tusen takk for alle fine ord og setninger! du er så fantastisk. Du må ikke slutte å være du ❤
  Du er så herlig å ha, derfor har du fått en stor og fast plass i hjertet mitt. Derfor er du så mye i tankene mine ❤ Og jeg er stolt av og være din venn!! sender deg masse klemmer og tanker, og gleder meg til neste gang vi snakkes søte deg!! ta godt vare på deg selv, for min og din egen skyld! ❤

  Liker

 15. neamillyging:
  skulle ønske akkurat det samme! tusen takk for masse fine ord og oppmuntringer ❤ og skal jeg fortelle deg en ting? – du er like sterk, eller mer sterk tror jeg!!
  sender masse masse masse masse masse varme klemmer og tanker til deg kjære søte vennen min ❤

  Liker

 16. Anne Grethe:
  Tusen takk for fine ord vennen. Utrolig trist å høre at du føler noe av det samme :(.. det fortjener du virkelig ikke. Selvskading er forferdelige greier 😦 håper du fikk god hjelp, og har det bedre nå! det håper jeg virkelig av hele mitt hjertet!
  tusentakk for koselig kommentar, sender en stor og varm klem tilbake ❤

  Liker

 17. Da husker vi på hverandre….og slik kommer man igjennom det utroligste ting……finn noe å være takknemlig for….om så bare at jeg overlevde….vet hvordan du har det…men det blir bedre…..klemz Dev :-)))

  Liker

 18. kathlife:
  Tusen hjertelig for fin kommentar! ❤ og du skal vite – du er også sterk som faen!
  Kanskje.. kanskje det virkelig kommer en video som heter "når livet går lyst". Jeg håper det, og det håper jeg du også kan!
  Kjempekult at du har lagd deg blogg, den skal følges!!! ❤
  Glad i deg og vennen, stå på kjempe fine og sterke deg ❤

  Liker

 19. Du skal også overleve vennen….husk at det bare en demoner inne i hodet ditt som skal bekjempes……bruk at du kan for å finne motivasjonen til å kjempe….du er unik….husk det….klemz Dev :-)))

  Liker

 20. deveny:
  awww, tusen takk kjære deg. Du inspirerer meg virkelig med din sterke og helt utrolige kamp mot døden. Alltid koselig med kommentar fra deg, ta godt vare på deg selv! klem fra meg 🙂

  Liker

 21. Har aldri opplevd og kan tenke meg hvordan det er men jeg aner ikke. Jeg elsker bloggen din, følelsene du har gjennom bloggen og jeg syns det hadde vært kult hvis du hadde lagt ut et bilde av deg: med håret, hele ansiktet og hvordan du ser ut. Så vi ville fått et intrykk av hvordan du egentlig er…jenta bak hetta og sprittusjen(heh)du er sikkert ei hyggelig jente!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s